DEVIN TOWNSEND – spiller i Oslo 21. februar

DEVIN TOWNSEND – spiller i Oslo 21. februar

DEVIN TOWNSEND
+ support: Fixation
SENTRUM SCENE
21. februar 2023
 
I over 25 år har den genierklærte musikeren Devin Townsend holdt et skyhøyt og konsistent nivå. Konsistent i den form at han sjeldent er konsistent i det hele tatt. Med stadige unike innhugg i et bredt spekter av sjangere og forskjellige former for musikk, er han notorisk kjent for sin lekenhet hvor enn det har ført ham i tre tiår.
 
Selv om heavy metal og progressiv rock alltid har vært Townsends primære fokus, har hans perifere arbeid i nyere tid flørtet med country, new age, ambient noise og, hold deg fast, orkestral teater-musikal. Fansen har tatt i mot Townsends musikalske schizofri med åpne armer, men det har også gjort han nærmest umulig å sette i bås. Hvem er Devin Townsend? Hva slags musikk spiller han egentlig?
Med hans nye album, «Empath», viser det seg at han er alt nevnt over. Og mer til. Ikke langt unna nytenkeren (og åpenbar inspirasjonskilde) Frank Zappa, ønsker Townsend å riste og røre i prog- og heavy-musikkens ofte konservative gryte, og sier følgende:
 
— If the desire (and the ability) to play different styles is not done to be provocative, but rather to illustrate a full spectrum of musical emotions, why would one not want to follow that?
«Empath» er et dristig album med en massiv produksjon og kompromissløs musikalitet. Det handler ikke bare om frihet i en konservativ scene, men også å vise at heavy-musikk er et utrolig rikholdig musikalsk redskap, og sist med ikke minst, Townsends herlige galskap i liveformat som enhver burde få med seg. Hva er det å ikke like her?
 
Dette er ny dato for den avlyste konserten 14.05.22. Kjøpte billetter som ikke er refundert kan benyttes på denne konserten.
18 år leg. i hovedsal / fri alder på galleriet
Unummererte ståplasser i hovedsal, unummererte sitteplasser og ståplasser på galleri.
Dørene åpner kl. 19.00. Arrangementet starter ca. 1 time etter dørene åpner. NB! Det anbefales å komme minimum 45 minutter før arrangementet starter da det kan bli kø.

Leave a Reply