EL CACO – ny låt

EL CACO – ny låt

Foto: Jørn Veberg

I dag er El Caco ute med sin andre singel  “All in Favour” fra deres kommende album “Uncelebration” som er ute 21.04.2023

Låta tar deg rett tilbake til de aggressive, men emosjonelt drevne stonerrock-hymnene fra midten av 2000-tallet med en nådeløs kombinasjon av noe tungt og mykt.

På All in Favour ledes man av den forlokkende og vanedannende beaten fra stonerrock-trommer og gitarer, inn i et lydbilde fylt med heftig og potent rock bygget opp av flotte melodilinjer og fengende vokal.

El Caco uttaler:

“Når du lager musikk, slipper av og til låter ut en energi som får deg til å sprette opp og groove med umiddelbart.

All in Favor tok oss straks med inn i en sinnstilstand der vi bare ønsket å blaste ut riff og dele all denne energien. Dette er absolutt en låt vi gleder oss til å spille dette live.”

 

OM EL CACO: 

El Caco (spansk: tyv) startet opp i 1998 og har holdt det gående i snart 25 år.

Som navnet hinter om, skaper El Caco sin musikk gjennom å “stjele” elementer fra et bredt spekter av rockehistorien, for så å smelte dem sammen til noe gjenkjennelig, men annerledes.
Resultatet er kraftig og overbevisende stonerrock, med en berusende blanding av heftige riff, forvrengt bass og med en enestående vokal.

Bandet, som tidligere har gitt ut 7 anerkjente album, har gjennom sine unike og energiske liveshow og godt mottatte turnéer klart å bygge en lojal internasjonal fanbase.

 

Discografi:  

 

2001 – Viva

2003 – Solid Rest

2005 – The Search

2007 – From Dirt

2009 – Heat

2012 – Hatred, Love & Diagrams

2016 – 7

El Caco er:

 

Øyvind Osa – Vokals & Bass  Fredrik Wallumrød – Trommer   Anders Gjesti – Gitar

 

Følg El Caco på Facebook | Spotify

Leave a Reply