REVOCATION – spiller på John Dee i Oslo

REVOCATION – spiller på John Dee i Oslo

Tirsdag 24/01-2023 John Dee
REVOCATION
Support: Goatwhore + Alluvial + Creeping Death

https://rockefeller.no/jd240123.html

https://www.facebook.com/events/616750743206870

Det progressive deathmetal-bandet Revocation kommer til John Dee på nyåret, med Goatwhore, Alluvial og Creeping Death. For en kveld dette blir!

Det Boston-baserte bandet Revocation gir ut sitt nye album Netherheaven 9. september. Fire år etter The Outer Ones, skal endelig trioen bestående av Dave Davidson (vokal/gitar), Ash Pearson (trommer) og Brett Bamberger (bass), slippe den etterlengtede oppfølgeren. «We’re definitely in more of a death metal mindset than on earlier albums in our catalog», sier låtskriver og frontmann Dave Davidson om Netherheaven. «We’re focusing on how we can write the best death metal-centric album that we possibly can while still pushing our boundaries. The new songs on Netherheaven are evil and sinister but also have a progressive element to them to keep things interesting. It’s got our stamp on it, no question».

For å gjøre kvelden til en komplett, hardtslående helaften er Goatwhore, Alluvial og Creeping Death med som support!

Bill. kr. 300,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpner kl. 19.00.

Leave a Reply