PALAYE ROYALE – spiller på Vulkan Arena

PALAYE ROYALE – spiller på Vulkan Arena

søn 29. januar 2023

Vulkan Arena
kr 345 inkl. avg.  https://www.ticketmaster.no/event/697533
Konserten har ingen aldersgrense.

Dørene åpner 19:00
 
 
Live Nation presenterer:

Palaye Royale

Palaye Royale spiller en perfekt blanding av brit-pop, glamrock og art-punk, noe som har ført til over en halv milliard streams og en kult-lignende fanskare. Neste år, nærmere bestemt 29. januar 2023, kan du oppleve bandet live på Vulkan Arena!
 
Billetter i salg fredag 12. august kl. 11.00.
Konserten har ingen aldersgrense.
Special guest: Yonaka
 
Siden de ankom Los Angeles som tenåringer, har Las Vegas-brødrene Remington Leith (vokal), Sebastian Danzig (gitar) og Emerson Barrett (trommer) jobbet seg opp på den hensynsløse rockescenen. De har nådd hele veien fra å spille i kjellerne på små klubber mens de bo i bilen, til å headline arenaer over hele verden og turnere med artister som Yungblud.
Palaye Royale jobber for tiden med sitt fjerne album, «Fever Dream», som ble skap etter en sårt trengt pause fra kaoset. Bandet går her tilbake til røttene sine, og har komponert de fleste låtene på piano. De byr på ekstatisk hoderush og dyptgående meditasjon over tilstanden til den menneskelige psyken, resultatet er deres dristigste og mest visjonære verk til så langt i karrieren.
 
Med sin unike utstråling og fartsfylte, rampete rock, er Palaye Royale kjent for sine energiske liveshow, hvor publikum ofte opplever Remington hengende fra taket. Enten de spiller på store festivaler som Reading and Leeds, Download og Pinkpop, eller for utsolgte hus i Tokyo, London, Japan, Praha og Mexico City, er bandets ambisjon å bygge et sterkere bånd til sine elskede fans, kjærlig kalt Soldiers of the Royal Council.
Det er bare å glede seg til dette adrenalindrevne Rock’n’roll-sirkus inntar Oslo med ny musikk i bagasjen!

Leave a Reply