ELDER, FLESHMEADOW med flere til INFERNO 2023

ELDER, FLESHMEADOW med flere til INFERNO 2023

Vi kan annonsere Elder Fleshmeadow, Filthdigger, Omnia Moritur, Hulder og Ottone Pesante til Inferno Metal Festival 2023!

 
ELDER
Elder er et sjangerpushende rockeband som blander tung psykedelisk musikk med progressive elementer. Bandet ble dannet i en liten kystby i USA i 2006, og har funnet sitt sound i løpet av fem album der de gikk fra tradisjonell doom til å bli en av de mest unike stemmene i rockeundergrunnen. Bandets nyeste album, «Innate Passage», ble utgitt i 2022. Innspilt og mikset i Cloud’s Hill Studio i Hamburg, Tyskland under to økter i løpet av 2021, viser et band som stadig utvikler seg. Dette blir Elders første konsert på Inferno Metal Festival!
 
FLESHMEADOW
Det Oslo-baserte ekstremmetallbandet Fleshmeadow slapp debutalbumet «Umbra» i 2016 og fikk gode anmeldelser fra kritikere over hele verden. Blandingen mellom teknisk death metal og black metal ga bandet en unik lyd. Deres neste utgivelse, «Daymares» i 2019, viste tydelig hva Fleshmeadow er god for. Musikken har blitt beskrevet som bastardbarnet fra så forskjellige artister som tidlig Gojira til Mayhem til Keep of Kalessin. Bandet spiller nå inn sin neste album som vi gleder oss veldig til.
 
FILTHDIGGER
Norske Filthdigger tar med sin skitne old school death metal til Inferno. Brutal lo-fi blodig dødsmetall! Med medlemmer og eks-medlemmer fra band som Ruun, Enter Obscurity og Psykopath er bandet ikke fremmed for den norske undergrunnsmetallscenen.
 
OMNIA MORITUR
Det norske symfoniske doom death-monsteret Omnia Moritus består av medlemmer og eks-medlemmer fra band som Profane Burial, Dystopia Nå!, Khôra, Vitam Aeternam, Funeral, Images At Twilight, Abyssic, Gromth og mange flere. Omnia Moritur serverer spennende akkordprogresjoner rundt de massive riffene med piano, syntheffekter, mellotroner og enorme orkestrasjoner.
 
OTTONE PESANTE
Ottone Pesante er en italiensk trio som spiller på trompet, trombone og trommer. Noe som gir bandet en unik sound som gjør Ottone Pesante sannsynligvis det første brass metal-bandet i verden. De har suksess i forskjellige musikalske scener da de bryter alt av sjangergrenser.
 
HULDER
Det belgisk/amerikanske middelalderske black metal-prosjektet Hulder kommer til Norge for første gang. Hulder ga ut debutalbumet “Godslastering: Hymns of a Forlorn Peasantry” i 2021 og tidligere i år en EP kalt “The Eternal Fanfare”. Begge har mottat strålende anmeldelser. Så sørg for å få med deg nykommeren når hun kommer til Inferno Metal Festival.
 
 
INFERNO METAL FESTIVAL 6. – 9. APRIL 2023
Emperor, Amorphis, Watain, Cannibal Corpse, Nile, Elder, Abbath, Arcturus, Godflesh, Dark Funeral, Unleashed, Crowbar, Wolves in the Throne Room,Uada, Odium, Sakis Tolis, Harakiri for the Sky, Urgehal, Vemod, Djevel, Nekromantheon, Mork, Darvaza, Nervosa, Gaerea, Ingested, 1914, Svalbard, Masacre, Vredehammer, Lili Refrain, Dold Vorde Ens Navn, Dwaal, Fleshmeadow, Beaten to Death, Dordeduh, Wayfarer, Afsky, Hulder, Blodhemn, Octohawk, Nadir, Filthdigger, Mutilated Tyrant, Stormruler, Omnia Moritur, Ruun, Tilintetgjort, Ottone Pesante, Welcome to Hell
 
Billetter kjøpes her: tickets.infernofestival.net.
 
CLARION HOTEL THE HUB – OFFICIAL FESTIVAL HOTEL

Gå til https://www.infernofestival.net/hotel for å bestille hotell og bruk koden INFERNO for rabatterte festivalpriser. Disse prisene vil gjelde frem til 6. mars 2023.

Leave a Reply