FLESHMEADOW – Releasekonsert på Blå, Oslo

FLESHMEADOW – Releasekonsert på Blå, Oslo

FLESHMEADOW – Releasekonsert
+ DECEPTION
+ ZUSTAND NULL
lørdag 03. desember | 19:00 | 250,- | id: 20
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 

Fleshmeadow er stolte av å presentere sin slippfest på BLÅ for bandets nye utgivelse “Domus Cadavra”. Utgivelsen skal markere neste steg i bandets ambisiøse utvikling og fremstår som en hissigere og mer episk kraftpakke fra bandet!

Gruppa slapp til tross for en rekke startvansker sitt debutalbum “Umbra” i 2016. Utgivelsen høstet gode kritikker i inn og utland og bygget hos mange forventninger til bandets videre utvikling. Deres neste utgivelse “Daymares”, viste med all tydelighet hvilke styrker som lå i Fleshmeadow. Ambisjonen om å blande teknisk death metal og black metal hadde vært der fra starten, men kom nå til sin rett på imponerende vis. I beskrivelser av bandets uttrykk fant anmeldere det like naturlig å nevne tidlig Gojira som Mayhem og de New Zealandske umuliusene i Ulcerate. Det er denne særs kompetente miksen av sjangere i kombinasjon med genuine låtskriver-egenskaper som skyter ut som Fleshmeadows styrker. På scenen dyrkes disse elementene på sylskarpt og ritualistisk vis i en storm av teknisk death metal med intens black metal atmosfære i kastene. Bandet ser frem til å levere et blandet sett med kliss nye låter, og noen eldre låter som aldri har blitt spilt live før!
:::::

Deception is a symphonic death metal band from the west coast of Norway. Since their beginning they have been releasing several albums and toured alongside great bands like Nile, Insomnium, Blood Red Throne and Tribulation as well as one off shows with Testament, Kvelertak and at the Bloodstock Festival. After changing their name in 2018 they released ‘Epidemic’ the following year with a new sound and a new attitude. Their 2021 release ‘The Mire’ expanded on this adding symphonic elements and was very well received both nationally and internationally. They have and will always be an energetic live band ready to melt faces of those who witness their live shows.

Members:
Sindre Wathne Johnsen – Guitar/Vocals
Hans Jakob Bjørheim – Guitar/Backing vocals
Einar Hasselberg Petersen – Drums
Marius Ofstad – Bass/Backing vocals
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
www.blaaoslo.no
www.ticketmaster.no

Leave a Reply