SYLVAINE – spiller på Krøsset den 7. desember

SYLVAINE – spiller på Krøsset den 7. desember

ons. 7. des. 2022, 19:00

Spillested Krøsset, OSLO

18 års aldersgrense.
Arrangør: Radar Booking
For mer informason se Krøsset’s hjemmeside og Facebookside.
Adkomst: Buss 34 og 54 til Møllerveien. Trikk 11, 12 og 13 til Schous plass.

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/684499

Sylvaine kommer til Oslo i desember.
Norske Sylvaine drar på turné sammen med Fvneral som support og spiller på Krøsset onsdag 7 desember.
 
Sylvaine
Kathrine Shepard, som Sylvaine kalles, har lenge blitt sett på som en liten alv i den norske black metal-scenen. Men bak alven er det en krigerkvinne, og denne kvinnen skapte albumet ‘Nova’ som slippes 4. Mars 2022 «Nova» er et album som både er en personlig og en musikalsk oppvåkning for sangerinnen om å prøve å finne sin egen vei i denne verden.

I det nye albumet kan man hinte til Lord of the Rings-lignende drivende korarrangement i albumets åpningsspor. Dette albumet bel påbegynt allerede i 2019, før verden endret seg foran øynene våre. Siden kunstneren har vært astmatisk siden hun ble født, isolerte hun seg i et lite rom i Drudenhaus Frankrike for å komponere ulike sopran- og alto-stemmer, men også et imaginært språk som koret ville få lov til å synge. Detta var noe multiinstrumentalisten og bandlederen alltid har ønsket å gjøre, for å komponere stemmer for et kor.

I motsetning til andre jenter som har klamret seg til den amerikanske metallscenen akkurat nå, så er Sylvaine noe utenom det vanlige. Det er absolutt ingen i metalscenen som kan synge i vokalsortimentet hennes, alt fra alvelignende vokal som Enya og Lisa Gerard til blackmetal Erichtro screams.
Men for Sylvaine, som elsker Paul Verlaine og andre franske romantiske poeter (hun er også en ett diehard Type O Negative-fan), er det fortsatt de skrevne tekstene som ligger hjertet hennes nærmest. Hun forklarer: “Musikk er et forsøk på å unngå ord som vi ikke alltid kan uttrykke i våre liv.”
 
Fvnerals
Fvnerals er et band som blander forskjellige elementer som doom, post-rock, drone, dark ambient og er basert i Leipzig, Tyskland.

Bandet ble grunnlagt i 2013 i den sørlige kystbyen Brighton, England og består av Tiffany Ström (vokal/bass) og Syd Scarlet (gitar/låtskriver).

Deres første EP «The Hours» ble utgitt gjennom plateselskapet Eerie Echoes samme år. «The Light» som er deres debutalbum kom ut sommeren 2014 som genererte deres første turné i Storbritannia.
Det andre albumet ble kalt “Wounds” og så lyset i 2016. Så bestemte de seg for å flytte bandet til Glasgow, Skottland. Denne albumutgivelsen resulterte i flere turneer over hele Europa, og Fvnerals fikk være support for Emma Ruth Rundle & Jaye Jayle på deres turné i Storbritannia .
I dag er bandet midlertidig basert i Belgia og har hatt flere konserter i Tyskland, England, Belgia, Danmark, Litauen, Estland, Russland og også på flere festivaler som Unholy Passion Festival, Dunk Festival, Kiel Explode Festival med flere.

Fvneral har nå spilt inn sitt tredje album, som slippes i år via Prophecy Productions.
 

Leave a Reply