ABYSSIC – supp. ASPHERIUM – live på RockIn 3. desember

ABYSSIC – supp. ASPHERIUM – live på RockIn 3. desember

RELEASEFEST!!!
 
 
Det eminente ensemblet ABYSSIC er endelig tilbake på en konsertscene på norsk jord, og kommer til Rock In for å feire og framføre låter fra sin nye utgivelse – ‘Brought Forth in Iniquity’!
De tar med seg ASPHERIUM fra Moss som support.
Etter noen år med lite eller ingen muligheter for å samles på scener, hverken i Norge eller andre steder, kommer gjengen sammen og skal framføre låter fra sitt nye album for oss.
 
Pionérene i Abyssic (med fortid og deltakelse i blant annet Susperia, Art of Departure, Funeral, Images at Twilight, Asagraum, Sirenia, Black Comedy, Dimmu Borgir – bare for å nevne noen) – har ikke gitt ut noe siden 2019, da de også sto på scener rundt om i festival-Europa sist, så vi vil kanskje se at spille-iveren og gleden er stor.
Den nye skiva er noe mer konsentrert på å lene mot Black/Death enn tidligere utgivelser, der uttrykket holdt seg mer rundt Doom, så vi kan og forvente en liten variasjon i styrkeforhold og intensitet enn hva vi så fra dem sist!
 
Aspherium burde heller ikke være et ukjent navn for de fleste som liker god metal! Med to turneer sammen med Decapitated, og en med Blood Red Throne, og spillejobber med bla Suspiria, Ihsahn og Satyricon i beltet, har de blitt kasta ut på dypt vann før.
Deres skive fra 2014 ‘Fall of Therenia’ (miksa av Jens Bogren) mottok et drøss av anmeldelser de fleste vill vært misunnelige på.
Klart en av vinterens store opplevelser!
 
Organisert av Brenn Alt
 
 
250,- CC
20 år ID
Døråpning 20.30
Konsertstart 21.00

Leave a Reply