KAMPFAR – slipper ny singel og video idag

KAMPFAR – slipper ny singel og video idag

Foto: Carl Eek

Nå er snart tiden inne for Kampfar siste infernalske skaperverk, men først slippes en aller siste singel.

Rekviem er ute overalt idag. Hør nye singelen “Rekviem” her og se videoen her:

 

Kampfar melder:  
What if I told you that I was about to sing you a song? And that this song needed time. What if I told you that this year is my story, and that we will travel through it together, one step at a time? What if I at the year’s beginning told you that we have a new album for you, and that you wouldn’t be able to hear its end before the year nears its final stage?

We decided to do things a bit differently this time. This is the way we wanted to tell this story. It’s an ode to an area, a hymn to the collective musical mind, a tale of a quarter century’s worth of inspiration.

Kampfar slipper sitt nye album ” Til Klovers Takt ”  11.november 2022 via Indie Recordings

OM KAMPFAR

Kampfar er en av de opprinnelige norske Black Metal bandene.

Etter nær 30 års eksistens har Kampfar vist seg å være en av ekstrem metalens mest konsekvente, og et av Norges fremste live band. Gjennom et stadig kompromissløst fokus på kvalitet og nyskapning har Kampfars album både dominert, og bidratt til å forme den moderne black metal-scenen slik vi kjenner den i dag.

Dolk – Vokal     Ole – Gitars       Jon – Bass        Ask Ty – Trommer

CREDITS

All musikk skrevet og spilt inn av Kampfar.

Sunniva Herland Monstad – Hardangerfele

Additional vocal produsert av Stamos Koliousis

Mix og master av Jonas Kjellgren

Artwork: “Fanitullen” av Adolph Tidemand

Leave a Reply