NICKELBACK – slipper musikkvideo på sin nye single San Quentin

NICKELBACK – slipper musikkvideo på sin nye single San Quentin

Photo: Nickelback (c) PR

Nickelback slipper musikkvideo på sin nye single «San Quentin»

Det nye albumet «Get Rollin’» gis ut via BMG 18. november

 

I dag har det kanadiske rockebandet Nickelback gitt ut videoen til sin nye single, «San Quentin», som er hentet fra deres kommende og etterlengtede nye album «Get Rollin’», som utgis 18. november via BMG.

Videoen viser at bandet fremfører en improvisert konsert og inneholder en overraskende birolle fra den populære TikTok-skaperen Kristina Collins, AKA KallMeKris, som har deltatt i viral småprat med Nickelback de siste månedene på plattformen.

Singelen «San Quentin» ble inspirert etter at frontmann Chad Kroeger møtte en vaktmester fra det notoriske høysikkerhetsfengselet i California, og sangen følger hans planlegging av sin smarte flukt. I tillegg til «San Quentin» vil bandets kommende prosjekt inneholde ti nye spor, alle skrevet av Nickelback.

Bandets 10. studioplate «Get Rollin´» og «Get Rollin´(Deluxe)» vil være tilgjengelig via digitale plattformer og fysiske CD-kjøp. Deluxe-utgaven vil inneholde fire bonusspor – akustiske versjoner av «High Time», «Just One More», «Does Heaven Even Know You’re Missing?» og «Horizon». Standard og eksklusive versjoner av albumet vil også bli utgitt på vinyl i 2023.

Med «Get Rollin´» vil Nickelback fortsette i sin rolle som en av de viktigste rockebandene de siste to tiårene. Nickelback har utgitt hits i over to tiår, og er det 11. mestselgende musikalske prosjektet gjennom tidene, med over 50 millioner solgte enheter og over 4,7 milliarder streams til dags dato. Bandet har gitt ut 23 hitlistetoppsingler, hvorav 19 nådde Billboard Hot 100-listen. Deres ubestridelige suksess har resultert i over 26 priser, inkludert Billboard Music Awards, American Music Awards, MTV Video Music Awards, MuchMusic Video Awards, People’s Choice Awards, JUNO Awards og mye mer. Blant deres mange utmerkelser har bandet også oppnådd 12 utsolgte turneer på rad, med nesten 10 millioner solgte billetter over hele verden.

Leave a Reply