INFERNO FESTIVAL 2023 – 3 nye band

INFERNO FESTIVAL 2023 – 3 nye band

De amerikanske sludge metal-veteranene i Crowbar, det norske black metal-bandet Vemod og det portugisiske atmosfæriske black metal-bandet Gaerea er bekreftet til Inferno Metal Festival 2023.

 
CROWBAR
Crowbar er et amerikansk sludge metal-band fra New Orleans, Louisiana, kjent for ekstremt langsomt tempo og tunge låter, som ofte brytes opp med hardcore-punk-partier. Crowbar regnes for å være et av de mest innflytelsesrike metal-bandene fra metal-scenen i New Orleans. Crowbar er pionerer innen sjangrene sludge metal, doom metal og stoner metal og har inspirert en lang rekke med band. Crowbar kom ut med sin tolvte skive tidligere i år, og den viser et band som fremdeles er best i sin klasse. Vi ser frem til å ha dem tilbake på Inferno Metal Festival!
 
VEMOD
Vemod fra Trondheim skapte stor furore da de ga ut «Venter På Stormene» i 2012. Et album som henter inspirasjon fra så forskjellige artister som Ulver, Dead Can Dance, Brian Eno og Paysage d’Hiver. Skiva er fremdeles bandets eneste album. Vemod jobber nå med en oppfølger til «Venter På Stormene» og mens vi venter på den kan vi med glede bekrefte bandet til Inferno Metal Festival 2023.
 
GAEREA
Det portugisiske atmosfæriske black metal-bandet Gaerea ble grunnlagt i 2016 og ga ut sin første EP samme år. EP-en fikk mange lovord fra verdenspressen. To album har blitt gitt ut til nå, og det tredje kommer i år på Season of Mist. Dette blir Gaereas første gang på Inferno Metal Festival!
 
INFERNO METAL FESTIVAL 6. – 9. APRIL 2023
Cannibal Corpse, Godflesh, Dark Funeral, Unleashed, Crowbar, Uada, Odium, Sakis Tolis, Harakiri for the Sky, Urgehal, Vemod, Djevel, Nekromantheon, Mork, Darvaza, Nervosa, Gaerea, Ingested, 1914, Svalbard, Masacre, Vredehammer, Lili Refrain, Dwaal, Afsky, Mutilated Tyrant, Stormruler
Flere artister vil bli annonsert snart!
 
Billetter kjøpes her: tickets.infernofestival.net.
 
CLARION HOTEL THE HUB – OFFICIAL FESTIVAL HOTEL

Gå til https://www.infernofestival.net/hotel for å bestille hotell og bruk koden INFERNO for rabatterte festivalpriser. Disse prisene vil gjelde frem til 6. mars 2023.

Leave a Reply