ROTVELT ute med ny skive

ROTVELT ute med ny skive

Oslobandet Rotvelt har eksistert siden 2011 og har begge beina godt plantet i punken, men trekker inn elementer fra flere sjangere og låtene trekkes i ulik retning. Rotvelt kommer med energi, spilleglede, intens vokal og trøkk og har gitt ut albumene , «En dårlig dag å dø» fra 2013 og «En fortapt bror» fra 2016. Etter en lang prosess og 6 år så er endelig  tredje albumet “Human Slakt ” her!

Hær låta “Laissez Faire”

«Human slakt» handler om hvordan vi tilpasser virkeligheten til våre liv, vaner, oppfatning og rutiner,  og at dette gjør utslag i språket med at vi lager begreper som smaker litt bedre på tunga. Dermed kan vi ture på som før inn i solnedgangen  der våre kropper stekes perfekte på middels temperatur på en bærekraftig og human måte.

 ROTVELT består av Martin Nome Hemsen, Jonas Kjærnsrød, Adrian Du Monceau og  Kristoffer Follestad.

  • Teknikere: Christer Krogh, Kristoffer Follestad, Daniel Hesby Hansen og Sturla Solheim.
  • Miks og master: Nick Terry
  • Lyrics: Martin Nome Hemsen, utenom Desperat som er Jonas Fløter Kjærnsrød
  • Musikk: Rotvelt.

Fotograf er Stian Andresen

Leave a Reply