ONKLP – Tahitifestivalen – Norsk rap på sitt beste

ONKLP – Tahitifestivalen – Norsk rap på sitt beste

OnklP og De Fjerne Slektningene – Tøyen på Tahiti

I fjøresteinene på Innlandet er det duket for fest av det tropiske slaget, vi skal til Tahiti på Nordmøre. Siden 2000 har de tiltrekt seg artister av rang her ute med havet. Er det maten? Lufta? Eller er det rett og slett den Nordmørske trivselen og latteren som har gjort dette til en suksess?

Og når værgudene også er på din side, glem det, der gikk det troll i ord og regnet plasker ned sammen med sur vind. Men likevel fylles det opp og folk har stått i kø for å komme inn først.

Åpningsdagen lokker med OnklP og De Fjerne Slektningene og TIX, en helt grei onsdagsplakat må man si. Det er lenge siden man har vært på festival, men minnene strømmer på fra pre-korona, gode minner. Når onkel Pål fra Oslo kommer inn på scenen er det duket for norsk rap på sitt beste, støttet opp med kollegaer fra Oslo Ess. Det er stramt, det er groove, det er en artist med meninger som han vil at vi skal høre. En sånn attitude skal du lete lenge etter, du føler hvert ord og hva det betyr for han. Selv om publikummet er av det yngste slaget ser det ut til at det går rett hjem hos de.

Pål, du har fått en ny følger på en flate det strømmes musikk.

Anmeldt av: Kurt R. Vaagen

Bilder fra konsert tatt av Kurt R. Vaagen Photography:

https://eternal-terror.com/2022/06/26/onklp-kristiansund-220622/

Leave a Reply