KNOCKED LOOSE spiller på John Dee i Oslo den 29. juni

KNOCKED LOOSE spiller på John Dee i Oslo den 29. juni

Onsdag 29/06-2022 John Dee
KNOCKED LOOSE
Special guests: Cabal + Thrown + Lifesick

New Wave Of American Metal-hardcore x 4 på John Dee.

 

Det har vært en voldsom vekst i sjiktet metal-møter-hardcore de siste årene, og Kentucky-bandet Knocked Loose sitter godt plassert i førersetet, på en blodtrimma bulldoser, med full fart på vei mot John Dee til sommeren.

Barn av 90-talls-metal som Pantera, Machine Head og Korn, men også legendariske metalcore-originaler som Integrity, Earth Crisis, Botch og Snapcase — Knocked Loose bærer arven videre i en nådeløs symbiose av halsbrekkende tempoer og brutale breakdowns, pakket inn i moderne drakt.

Med seg har de en solid pakke special guests bestående av det beste Skandinavia har å by på om dagen: de danskene deathcore/metalcore-gruppene Cabal og Lifesick, og det svenske metalcore-bandet Thrown.

Bill. kr 265,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpnes kl. 19.00.

Leave a Reply