LEGEND METALFEST – nye bandslipp

LEGEND METALFEST – nye bandslipp

Legend Metalfest har sluppet følgende band så langt.

 

RAGNAROK (headliner)

Ragnarok er i albummodus i høst, men tar en liten eksklusive tur til Trondheim likevel. Ragnarok har 28 år på baken som black metal band, og noe overraskende blir dette deres første konsert i Trondheim noensinne. Dette blir også mulighet for et gledelig gjensyn med en gammel trøndersk kjenning på scenen, ettersom Ihizahg nå er en del av Ragnarok. 

 

BLOOD RED THRONE (headliner)

Norges death metal godstog med nytt album på slutten av fjoråret og platekontrakt med Nuclear Blast, verdens største metal plateselskap i bagasjen, må dette bli en kruttsterk konsertopplevelse. Skulle spilt i Trondheim dagen etter at Norge ble nedstengt i mars 2020. Nå skjer det endelig likevel.

 

NEXORUM

Nexorum er et relativt nytt band i den norske metalscenen, men med medlemmer som har lang fartstid fra andre band og prosjekter. I mars 2020 ga de ut debutalbumet “Death Unchained”, helgen etter stengte landet ned og satte en stopper for alle konsertplaner.

I løpet av pandemien har de jobbet med nytt album og beveget seg i en mørkere retning, men samtidig bevart fokus på groove og tyngde. Dette vil bli første mulighet til å se dem live og vi forventer en solid blanding av materiale fra debutalbumet og nytt album.

 

ILHALUNG
Fra Trondheim kommer Ilhalung som er et band som har hentet sine musikalske røtter fra svartmetallens dype kammer. Dog er ikke dette noe oppgulp av gamle riff fra genrens beste band. Ilhalung har gjennom sine låter kommet opp med et eget uttrykk som både raser av gårde, men som også veit å roe ned. Dette blir bandet andre konsert i hjembyen og er vel verdt å få med seg.

 

CORRODER
Corroder er et thrash metal band fra Skaun utenfor Trondheim. Er et relativt ferskt band dannet i 2019 bestående av erfarne musikere med lang fartstid fra band som Goat the Head, Bloodthorn, Chton, Cleaver og Lumsk, for å nevne noen. Har spilt inn og gitt ut to demoer og jobber for tiden med sin tredje utgivelse. Har vært etterspurt i livescenen i byen en god stund og er endelig klare for å spille live. Dette gleder vi oss virkelig til å få se og høre under Legend Metalfest 2022.

 

GHETTO GHOULS

Ghetto Ghouls spiller kjapp oldschool crossover thrash, metalpunk og hardcore. Inspirert av 70-, 80, og tidlig 90-talls action og horror, exploitation og kultfilmer generelt, basker gutta fra Trøndelag seg i et mangfoldig tekstunivers. Tre kassetter er utgitt på Snake Oil Kassettforlag og på det digitale markedet kan man plusse på noen singler også. På spillefronten har bandet vært med å selge ut Good Omens i Trondheim hele 3 ganger på en og samme kveld (!), riktignok takket være korona-restriksjoner. Bandet har også deltatt på den internasjonale digitale festivalen Thrashmasters Fucking Fest. Om du liker enkel og upolert metal så er det nettopp det du får hos Ghetto Ghouls.

 

I THE BETRAYER

I the Betrayer består av fem karer fra helt forskjellige musikalske bakgrunner samlet av deres lidenskap for Metal. Sammen lager de musikk som omfatter alle deler av deres kollektive visjon, i heavy format.

Lyden deres er påvirket av alt fra blues, progressiv rock, til death metal, og danner den unike identitet deres. Blant heavy metal riff og dundrende trommer kan du forvente vokaler fra fjelltoppene til dype growls, progressive leads, rene passasjer og drivende metalprogresjoner.

Deres første utgivelse var en EP kalt “7”, som nå er tilgjengelig på de fleste musikkstrømmeplattformer. De har siden også gitt ut et cover av Avenged Sevenfolds «Shepherd of Fire», deres siste singel og første musikkvideo «Guise of The Infectious», og jobber nå med å gi ut et nytt album for 2022.

 

Festivalen er helt utsolgt for Earlybird billettene og har nå åpnet for salg av ordinære festivalpass. 

 

For de som sitter med billetter fra den avlyste konserten med BLOOD RED THRONE i Trondheim 14. mars 2020, les her:

NB! Er du en av de som kjøpte billett til konserten med Blood Red Throne på Good Omens 14. mars 2020 og som ønsker å kjøpe festivalpass til Legend Metalfest 2022, ta kontakt med oss på mail LegendTrondheim@gmail.com. Dette gjelder kun ordinære festivalpass. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en erstatningskonsert for den avlyste konserten, men et ekstra tilbud til dere som kjøpte billett til den avlyste konserten.

Leave a Reply