Hele verden og nesten hele Norge til TONS OF ROCK!

Hele verden og nesten hele Norge til TONS OF ROCK!

Tons of Rock samler publikum fra hele verden (51 land var samlet sist i 2019) og publikum fra nesten hele Norge.
Nå går festivalen sammen med Posten Norge for å hente publikum fra de siste 18 kommunene som ikke er representert i publikum. 

Fra Las Vegas til Vega
– Det har nå blitt solgt billetter til 338 av 365 norske kommuner. Vi ønsker oss publikum fra hele Norge og har derfor satt i gang en storstilt kampanje med Posten for å rekruttere de resterende 18 kommunene. Om vi har publikum fra Las Vegas så skal vi også ha Vega sier presseansvarlig Lars Tefre Baade. 
 
Med god hjelp av posten
Ingen kjenner Norge bedre enn Posten og det er vel ingen som kjenner rocken bedre enn Tons of Rock. 
 
-Snart har vi samlet representanter fra alle landets kommuner til Norges største rock og metalfestival, vi håper med denne kampanjen at vi skal lokke frem de siste kommunene  til en historisk begivenhet på Ekebergbergsletta i sommer, sier Kenneth Tjønndal Pettersen, pressesjef i Posten.
 
Stort ønske om å utvide festivalopplevelsen med Oslobesøk.
– Vi får mange henvendelser fra publikum som lurer på våre anbefalinger for å oppleve Oslo og Norge. Vi er derfor svært glade for at vi med hjelp av gode samarbeidspartnere vil legge til rette for ekstra opplevelser for vårt tilreisende publikum fra både utlandet og ellers i Norge. Her skal de få oppleve musikk, kultur, mat, drikke, kunst, historie, storslått natur og uforglemmelige festivalopplevelser sier Lars Tefre Baade. 
 
Forrige uke ble annonsert at Féleth fra Alta kaprer den siste plassen på plakaten til TONS OF ROCK! Det er det Altabaserte death metal-bandet Féleth som gikk seirende ut av bandkonkurransen til Posten og Tons Of Rock. 
 
Line up 2022:
1349, Abbath, Accept, Backstreet Girls, Baroness, Black Debbath, Bokassa, Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine, CC Cowboys, The Darkness, D-A-D, Dark Funeral, Death To All, Deep Purple, Dimmu Borgir, Ensiferum, Enslaved, Europe, Fire From The Gods, Five Finger Death Punch, Hjelvik, Hypocrisy, Iron Maiden, Jinjer, Kampfar, Mastodon, Opeth, Orbit Culture, Paradise Lost,  Raised Fist, Ricochets,   Sepultura, Spidergawd, Spiritbox, Steel Panther, Sum 41, Turbonegro, Tribulation, Wig Wam, Within Temptation, Féleth
 

Leave a Reply