VILL DU SPILLE PÅ TONS OF ROCK?

VILL DU SPILLE PÅ TONS OF ROCK?

Vil du spille på Tons of Rock? Norges største festival søker siste band til programmet

Drømmen om å få spille på TONS OF ROCK for 80 000 publikummere kan bli virkelig for et norsk band!

23.-25. juni samles fans og publikum fra hele verden i Oslo for å se og oppleve 50 band på Ekeberg og TONS OF ROCK. Programmet er for lengst blitt berømmet for bredden og toppsjiktet av verdens største rockeband på samme plakat. Men en plass er fortsatt åpen..

Nå lyser Norges største festival ut siste plassen i programmet. 

Utstillingsvindu mot verden!
– Siste mulighet for en plass på scenen er også den største mulighet noensinne for riktig band. Tons of Rock har tidligere god erfaring med å fylle siste spot til et ukjent og ungt band. Sist var det nærmere 150 band som prøvde å melde seg på. Dette er et viktig grep for rekruttering og vi er stolte av at vår Partner Posten vil hjelpe oss sier pressesjef Lars Tefre Baade 
 
Påmelding og mer info om 
Konkurransen
10 finalister annonseres i mai! 
 
Påmelding innen 12. april 2022
 
10 finalister plukkes ut av en jury og presenteres for publikum 4. mai
 
Publikum stemmer frem en vinner som presenteres 20. mai
 
Utstillingsvindu mot verden!

Fredag 24. juni spiller vinneren på Ekeberg, Oslo 

 

Line up 2022:
1349, Abbath, Accept, Backstreet Girls, Baroness, Black Debbath, Bokassa, Bring Me The Horizon, Bullet For My Valentine, CC Cowboys, The Darkness, D-A-D, Dark Funeral, Death To All, Deep Purple, Dimmu Borgir, Ensiferum, Enslaved, Europe, Fire From The Gods, Five Finger Death Punch, Hjelvik, Hypocrisy, Iron Maiden, Jinjer, Kampfar, Mastodon, Opeth, Orbit Culture, Paradise Lost,  Raised Fist, Ricochets,   Sepultura, Spidergawd, Spiritbox, Steel Panther, Sum 41, Turbonegro, Tribulation, Wig Wam, Within Temptation.
+ vinner av Posten bandkonkurranse

Leave a Reply