The Cruel Intentions er ute med ny låt og musikkvideo

The Cruel Intentions er ute med ny låt og musikkvideo

Foto: Anine Desire

“The bastard child of Guns N Roses and Hanoi Rocks” – Firework Mag, UK.

The Cruel Intentions er en farlig blanding av ekstremt fengende musikk gjort av j*vlig dyktige musikere som følger i fotsporene til Guns N’ Roses, LA Guns og Backstreet Girls.
Resultatet er en nøye balansert sleaze-rock som serverer deg en sirlig blanding av melodrama og galskap med et mål for øye: To make Sleaze great again!

I 2022 er The Cruel Intentions tilbake med en himmelsk kombo av kaos, moro og søt søt rock.

Og året har definitivt startet med det smell!

For det er ikke bare den lojale fanskaren som hører på The Cruel Intentions i 2022. Tre av bandets låter er håndplukket av regissøren bak block busters som Suicide Squad og Guardians of the Galaxy; James Gunn, og er valgt til å være med på hans nye hit serie Peacemaker som i disse dager gjør enorm suksess på HBO max.

Og når bra musikk får plass og oppmerksomhet, ja da åpner folk ørene. For med en lytterskare som har steget med over 1000 % den siste måneden (ja ja med over tusen prosent) har flere og flere bitt seg merke The Cruel Intentions.

Og dette er selvfølgelig bare starten!

15.februar var bandet klare til å slippe sin splitter nye singel Sunrise Over Sunset. En herlig, gladsak av en låt fylt med deilige riff, fengende hooks og generelt sett gode vibber! En låt som hyller sene kvelder og ikke fult så gode avgjørelser, for livet bør tross alt feires i godt lag og med god stemning!

Eller som The Cruel Intentions sier:

«Sunrise over Sunset er en hyllest til den legendariske Rainbow Bar & Grill i LA. Det er en slags hangover-anthem til ære for de som holder festen i gang! Til minne om ville kvelder og sprø netter, og en hyllest til Rock’n’Roll!»

Sunrise Over Sunset , som ble sluppet 15 februar, kommer med en musikkvideo regissert av Markus Undhagen

OM THE CRUEL INTENTIONS:

The Cruel Intentions er et moderne glam/sleaze rock band med et originalt uttrykk og sterke røtter i musikk-historien. De lager feel good musikk om som det er lett å kjenne seg igjen både sjangermessig og tematisk. Med glimt i øyer og en passe dose aggresjon angripes hverdagsproblemer med ironi og humor, noe som gjør at de appellerer til fans i alle aldre og på kryss av sjangre.

The Cruel Intentions ble startet opp i 2015 av Mats Wernerson, Jimmy Johansson, og Kristian Solhaug.

Alle med lang fartstid i scenen – blant annet har Jimmy Johansson bodde 5 år i Los Angeles og vært vokalist og låtskriver i Vains Of Jenna som gjorde det godt i den amerikanske scenen og fikk sitt gjennombrudd med opptredener i Jackass, Viva La Bam, og Kat Von Dee’s LA Ink.

Sommeren 2022 slipper de sitt andre album.

THE CRUEL INTENTIONS:

Lizzy DeVine – Vokal og gitar

Kristian Solhaug – Gitar

Mats Wernerson- Bass

Robin Nilsson – Trommer

Følg The Cruel Intentions Facebook | Spotify

Leave a Reply