Enslaved (+ Shaman Elephant) // BYSCENEN

Enslaved (+ Shaman Elephant) // BYSCENEN

Enslaved (+ Shaman Elephant) // BYSCENEN den 20. oktober

ENSLAVED (+ SHAMAN ELEPHANT)
BYSCENEN
TRONDHEIM
ONSDAG 20/10 – 2021
https://www.facebook.com/events/386115549561458

Ticketsbit.ly/es_bs21 
     21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
    Pris: 350,- + avg.
Stående konsert
Aldersgrense: 18 år

Enslaved feirer utgivelsen av EP-en «Caravans to the Outer Worlds» med å invitere til en helt unik konsert. Bandet har for anledningen utvidet besetningen med fire musikere fra bandet Shaman Elephant. Det ligger med andre ord til rette for en sonisk opplevelse du sent vil glemme. Enslaved har gjennom tre tiår etablert seg som et av landets fremste og mest nytenkende metal-band, noe som har gitt dem en trofast og tallrik tilhengerskare verden over. Listen ligger alltid høyt når Enslaved går på scenen og de innfrir alltid.Shaman Elephant spiller også et eget oppvarmingssett før kveldens hovedattraksjon.-

Mer info:
www.byscenen.no/event/enslaved-shaman-elephant