TADC – Ny konsertarrangør i Norge!

TADC – Ny konsertarrangør i Norge!

 

Den svenske konsertarrangøren Triffid And Danger Concerts skifter i dag navn til TADC.
Samtidig starter virksomheten i Danmark og Norge.

Triffid And Danger Concerts ble startet i 2015 av Edward Janson og Chris Rotenius da selskapene Triffid Productions og Danger Music & Media fusjonerte. Gjennom årene har selskapet arrangert hundrevis av konserter. Selskapet arrangerer også festivaler som Gefle Metal Festival og Atlas Rock samt sommerserien Rock På Skansen i Sverige.

Chris Rotenius sier følgende: "Da vi startet selskapet for seks år siden, fokuserte vi hovedsakelig på rock og metal, i fremtiden vil vi utvide litt mer. Navneendringen føles som et naturlig skritt, selv om rocken alltid vil ligge våre hjerter nærmest."

Edward Janson sier følgende: "Gjennom årene har selskapet vokst i et raskt tempo, og det føles riktig å nå ta steget med å også ha virksomhet i Norge og Danmark. Vi ser frem til mange flotte konserter i alle tre landene."

I Norge startes virksomheten sammen med Jon Enger, som har drevet konsertarrangørselskapet Live Wire Concerts i mange år.

Jon Enger tilføyer: "Etter mange års samarbeid med Chris og Edward, så er dette en naturlig videre utvikling av Live Wire Concerts. Jeg kan ikke finne bedre samarbeidspartnere for det nyetablerte arrangørselskapet, og jeg gleder meg til å tilby et bredere og mer variert sjangermessig underholdningstilbud til norske konsertgjengere!"

Neste år arrangerer TADC mer enn 300 konserter i Skandinavia, inkludert navn som Anthrax, Helloween, Avantasia, Arch Enemy, Behemoth, Kansas og Dream Theater.

Kommende arrangementer er tilgjengelige på www.tadc.no