Malossi slipper singelen ‘Kje Med Are’

Malossi slipper singelen ‘Kje Med Are’

Malossi slipper singelen “Kje Med Are” via Rob Mules Records

En sang om ungdomsvennskap og svik. Låta handler om de første barndomsopplevelsene av illojalitet mellom venner, noe til og med voksne kan kjenne seg igjen i. Forholdet til din beste venn som du trodde ville vare evig, men som til slutt svant hen da du innså at han behandlet deg annerledes i selskap med andre.

Innpakket i en melankolsk melodi og et tungt og sødmefylt riff med små nikk til Kyuss og Color Haze. Sårbarheten i historien formidles ærlig og nøkternt av vokalen som skildrer en gryende selvinnsikt og et vendepunkt i kameratskapet.

"Kje Me Are" er den andre singelen fra albumet Blanke Barter som kommer ut 13. august.

Malossi har røtter fra Solør, og spiller tung rock på Solør-dialekt med historier om oppveksten på bygda, sterk kaffe og mørke skjebner.