Bakrus ute med ny låt

Bakrus ute med ny låt

Bakrus ute med ny låt i dag 

Som ved alle tidligere år pipla brutte løfter forsiktig gjennom de vanntette nyttårsforsettene både i februar og mars, før våren med sitt velde av fridager brast alle demninger i april.

Sommeren står for tur og Bakrus har stabla seg sammen og børsta skiten av 17 mai skjorta for å presentere sin andre singel Perspektiv.

For Røros sønner har atter reist seg. Og til Røros´ middelaldrende befolkning store lettelse har de fremdeles noen å rakke ned på denne sommeren.
Hvem skulle de ellers guide i veivalg på basis av egne feil?

Perspektiv er en fengende hymne til gårsdagens (og snart morgendagens) tapte muligheter. En allsang for de som er for gamle til å være naive, men for unge til å bli tatt seriøst.

Hør singlen her https://orcd.co/perspektiv

OM BAKRUS
Bakrus kastet seg på det nasjonale musikk-kjøret med sin debut singel Psykotisk Hverdag i 2016, og skulle straks vise seg om verdige utfordrere innen sjangeren av foraktfull og relater-bar hverdagsrock. Med tydelige referanser til helter som Jokke & Valentinerene, Raga Rockers og Dum Dum Boys, bygger Bakrus 2021 på gårsdagens halvtomme fatøl med pågangsmotet og fremtidshåpet til dagen derpå.

Bandet, som Disharmoni har karakterisert som med «…potensial, vilje, og evne.», har sakte, men sikkert peilet seg ut en potent og jagende fremgangsmåte, og bygget seg opp et stødig rykte i punk-rock scenen. Selveste Sola Johnsen fra DumDum Boys har påpekt at «Gutta her beviser at punken lever igjen.» og at «De er tightere de her enn det vi var i den alderen.»

Resultatet er rask og frustrert pønk, med passivaggressiv lyrikk, som brytes opp av roligere partier av mykere melodier om hårsåre tema. Musikalsk handler Bakrus om kjærlighet og nærhet, og hvordan tapet av – og mangelen på, nettopp dette resulterer i frustrasjonen og sinne. I en verden av evige tenåringer har voksesmertene aldri vart lengre. Har de under 30 rom for kjærlighetssorg eller eksistensielle kriser når de synes å eies av folk på 50 som er på sin tredje skilsmisse.
Hvor begynner egentlig denne fantastiske fremtiden og når tar man steget ut av fortida? Er det ikke samme mølje alt sammen?

Om Perspektiv uttaler Bakrus:

«Perspektiv handler om å sette seg fast, og føle at livet går på reprise. Dag ut og dag inn og alt er stort sett det samme. Når man aldri gjør noe nytt, og aldri har særlig lyst til det heller, er det lett å tenke at man vet alt om livet.

Line-up:
Jonas Jansen Ramsfjell – Vokal og gitar
Steffen Lilleevjen – Gitar
Vegard Moan Viken – Bass
Odd Ragnar Bukkvoll – Trommer