GOLDEN CORE planlegger en Norges-turne i påsken

GOLDEN CORE planlegger en Norges-turne i påsken

Golden Core planlegger en Norges-turne i påsken i samarbeid med JSG Event

Golden Core er en norsk-islandsk metal duo som lenge har herjet undergrunnen i Norge. Høsten 2019 slapp Golden Core det kritikerroste albumet FIMBULTÝR og har nettopp sluppet singelen FÁFNIS BANI på vinyl og streaming.

Stilmessig spiller bandet en blanding mellom ulike sjangre, hovedsakelig stonermetal, doom og blackmetal, og er blitt sammenlignet med band som Neurosis, Enslaved, Mastodon, Electric Wizard og High On Fire. Tross sin unge alder har Golden Core over 120 konserter bak seg og allerede gjestet noen av de fineste festivalene i Norge, Island og England, bl.a. Bloodstock Open Air i England, Eistnaflugfestivalen på Island, by:Larm, Øyafestivalen og Midgardsblot. 

Med flere gode omtaler og fete anmeldelser på CVen legger Golden Core nå ut på en Norgesturné. Uansett om du føler et kall til evig krig i Valhall eller foretrekker å lytte til metal med visjon og storhet, er Golden Core her for å veilede deg.

På turnèen våren 2021 besøker bandet noen av de kuleste venuene Norge har å by på. Billetter i salg fra fredag 5.mars.

Komplett liste og billetter følger her:

20.03 – Lillehammer – Felix Pub & Scene

25.03 – Notodden – Telerock

26.03 – Sandnes – Tribute Live & Loud

27.03 – Kristiansand – Kick Scene

29.03 – Haugesund Høvleriet

30.03 – Bergen – USF Verftet

02.04 – Trondheim – Lokal Bar

03.04 – Hamar – Gregers

04.04 – Oslo – Kulturkirken Jakob

09.04 – Bø i Telemark – Kroa i Bø

10.04 – Skien – Parkbiografen