Mayhem flytter norges turneen sin og legger til to konserter

Mayhem flytter norges turneen sin og legger til to konserter

Mayhem flytter norges turneen sin til november / desember og legger til to konserter

Gjennom Mayhems banebrytende 35-årige karriere, har de kontinuerlig utfordret den ortodokse delen av sjangeren de selv var med på å skape. Mayhem slapp i fjor sitt sjette studioalbum "Daemon" til knallsterke anmeldelser fra et samlet pressekorps.Bandet har opparbeidet internasjonal kultstatus med sin kontroversielle historie og grensesprengende diskografi. I løpet av en 35-årige karriere fra «Deathcrush» i 1987 til ferske «Daemon» har bandet konstant utfordret sjangeren de var med på å skape.

"Jeg tror dette albumet vil tilfredsstille både nye og gamle fans. Som de fleste av våre mest hengivne fans vet har Mayhem aldri sluppet to album som høres like ut. Sånn er det denne gangen også. Vi har forenklet ting, men samtidig testet ut noe nytt for å gjøre det interessant for både oss og fansen som liker at vi gjør noe nytt på hvert album" uttalte Teloch om «Daemon». 
 

Fredag 26. november Mayhem USF Verftet, Bergen 
Lørdag 27. november Mayhem Ovenpå, Kopervik
Lørdag 28. november Mayhem Folken, Stavanger  
Onsdag 1. desember Mayhem Union Scene, Drammen  
Torsdag 2. desember Mayhem Gregers, Drammen  
Fredag 3. desember Mayhem Verkstedhallen, Trondheim 
Lørdag 4. desember Mayhem Felix, Lillehammer
Søndag 5. desember Mayhem Rockefeller, Oslo