Tons of Rock med komplett program!

Tons of Rock med komplett program!

Tons of Rock med komplett program! Hele 46 band fra øverste hylle er klare for Oslo- sommeren 2021!

Morgendisen ligger som røyk på vannet ved Munchmuseet og Operaen som for bare halvannet år siden sto for en spektakulær åpningskonsert med legendene Accept. Nå har forhåpentligvis vinden endret seg for festivalarrangøren Tons of Rock som i dag presenterer et episk program for sommeren 2021.

Øverst på plakaten troner Scorpions, Deep Purple, Faith No More i tillegg til en gigantisk rekke med norske og internasjonale rock og metalartister.

– I 2019 skrev vi historie med Norges største rockefestival på Ekeberg. Det skulle vi overgå til de grader i 2020 med tidenes program. Dessverre ville verden det annerledes, og stengte ned før festivalsommeren kom i gang.  2020 var året som knuste alle salgsrekorder og vi skulle fylle Ekebergsletta med godt over 60 000 publikummere fra hele Norge og 55 land. 
Da må vi strekke oss ekstra langt i takknemlighet til vårt lojale publikum som har stått ved vår side.
Vi har derfor hentet nesten hele ønskelista til Tons-fansen og gleder oss vilt til å møtes igjen sommeren 2021 sier festivalmanager Jarle Kvåle i Tons of Rock.

Legender, ikoner og nye publikumsfavoritter Ingen band har vel inspirert flere rockere og skapt flere gitarister enn Deep Purple med deres hit Smoke on the water. Bandet er en av rockens virkelige ikoner. Sammen med Scorpions som igjennom sin karriere har solgt over 100 millioner album, mottatt utallige priser og anerkjennelser. Bandet står bak låter som «Wind Of Change», «Still Loving You», «Rock You Like A Hurricane» og «Send Me An Angel». For en hitparade vi kommer til å få servert på Ekebergsletta til sommeren!

Til Oslo kommer også Faith No More. Deres gjenforening fant sted i 2009, og de spilte på Hove samme år – den eneste konserten på norsk jord på denne siden av årtusenskiftet. I kjølvannet av comebacket slapp de albumet «Sol Invictus» i 2015, og siden har det vært stille fra bandet – også på livefronten. Tons of Rock blir derfor en unik mulighet til å se selveste Faith No More, med Mike Patton & Co, på Ekebergsletta i Oslo i juni 2021!

Rockens evergreens som perler på en snor Få sjangre kan påberope seg fans fra flere generasjoner enn rock og metalen. Tons of Rock har i årevis samlet et bredt publikum for å oppleve sine favoritter fra rockens mange avarter. Og erfaringsvis kan den yngre fansen som kanskje kommer for band som Bring Me The Horizen få øynene opp for mammas eller bestefars favoritt Deep Purple og omvendt.
Felles er at de alle står med solide hits som har samlet generasjoner og neste sommers festival på Ekeberg har virkelig samlet rockens største klassikere og evergreens. Tons of Rock 2021 være åsted for «Smoke On The Water», «Easy», «Rock You Like A Hurricane»  «The Final Countdown» og «Ball to the wall» for å nevne noen.
Komplett program  Tons of Rock presenterer i dag et fullstendig program som både viderefører mange av artistene som var bekreftet til 2020, men som også består av mange nye favoritter. Hele 22 nye artister inkludert storheter som Scorpions, Mastodon, Europe og Gojira samt nye spennende navn som White Reaper, Hjelvik og Spiritbox. 
Programmet byr også på en eksklusiv konsert med en av den moderne rockens aller største personligheter når Tool frontmann Maynard James Keenan kommer med sitt hjertebarn Puscifer. Festivalen har som alltid lagt en solid innsats for å imøtekomme publikumsfavoritter, legender, ikoner, og fremtidens headlinere. 

Dagens slipp:
1349, Accept, Amon Amarth, Backstreet Girls, Baroness, Black Debbath, Blues Pills, Bokassa, Bring Me The Horizon, CC Cowboys, D-A-D, Dark Funeral, Death To All, Deep Purple, Devin Townsend, Dimmu Borgir, Ensiferum, Enslaved, Europe, Faith No More, Fire From The Gods, Gojira, Hammerfall, Hjelvik, Hypocrisy, Jinjer, Joyous Wolf, Kampfar, Mastodon, Opeth, Paradise Lost,  Puscifer, Raised Fist, Ricochets, Scorpions, Seigmen, Sepultura, Spidergawd, Spiritbox, Steel Panther, Sum 41, The Pretty Reckless, Turbonegro, White Reaper, Wig Wam og Within Temptation.