Deception er endelig tilbake med singelslipp

Deception er endelig tilbake med singelslipp

Bandfoto av Helge Knutsen

Deception er tilbake med singelslipp fra deres neste album "The Mire" 

"Grasp of Lilith" er den første singelen fra Deceptions neste album "The Mire". Det nye, større lydbildet er inspirert av band som Septicflesh, Blood Red Throne og Hypocrisy, og vil forhåpentligvis føre Deception der de hører hjemme blant dødsmetallens eliteband i Europa!

Albumutgivelsen "Epidemic" (2018) resulterte i innpass på de største metal-listene på Spotify, og flere turneer i Norge, Danmark og UK! Etter "Epidemic" stilles det store forhåpninger til Deception sitt neste album. "The Mire" er rett rundt hjørnet, og forventes ute i begynnelsen av 2021.

 

Deception er et death metal band fra Stavanger som ble etablert i 2012. Deception har turnert Europa rundt med store navn som blant annet Testament, Insomnium, Nile og Kvelertak. Bandet består av tre sultne karer i begynnelsen av 20-årene som alltid vil ha mer! Bandet har bygd et solid rykte innenlands, men er nå klare for å ta det neste steget til den internasjonale metal-scenen.

 

Deception er
Sindre Wathne Johnsen – vokal og gitar
Hans Jakob Bjørheim – guitar
Einar Petersen – trommer
Stian Gundersen – bass (gjesteopptreden)