Barbed Wire konsert for Barn & Ungdom i Trondheim (8/10)

Barbed Wire konsert for Barn & Ungdom i Trondheim (8/10)

Barbed Wire konsert for Barn & Ungdom i Trondheim (8/10)

Første av de 3 kommende konserter for barn og ungdom i Trondheim blir en skikkelig godbit fra BARBED WIRE og nykommerne i WOOFGANG. Halvparten av "gratisbillettene" er allerede gått her, så her blir det nok "utsolgt".

Fri alder. Gratis inngang. Rusfritt.
Pga smitteverntiltak vil det bli lagt ut kun 45 "gratisbilletter" for "salg".
Konsertstart kl 19:00
Ferdig kl 21:00

Et rusfritt LEGEND TRONDHEIM arrangement i samarbeid med
FRIFOND ¤ NORSKE KONSERTARRANGØRER ¤ TRONDHEIM KOMMUNE ¤ TRØNDELAG FYLKESKOMMUNE ¤ TRØNDERKASSA ¤ SPAREBANK1

Event:https://www.facebook.com/events/794782741325342
Gratisbilletter: https://tikkio.com/tickets/19427-barbed-wire-live-pa-isak

BARBED WIRE
Fjerde runde i Konsertdugnad Trondheim på Kultursenteret Isak. Her kommer en skikkelig godbit for ungdommen. BARBED WIRE vil rocke scenen i Amfisalen sammen med ferskingene i Woofgang.
Barbed Wire er ett hardtslående, totalt kompromissløst rockeband fra Midt-Norge som har herjet de Norske rockescener i 10 år. Bandet oppstod allerede først på 2000 tallet med annet bandnavn og skiftet navn til Barbed Wire på nyåret i 2009.
I år feirer bandet 10 års jubileum og gir derfor ut sin sjette utgivelse ‘OUT ROCKING AGAIN’. Her er det ingen overraskelser, rett frem kompromissløs boogierock som handler om damer, skjørtekant, biler og noe godt i glasset.
I løpet av de 10 årene som har gått har bandet gitt ut 6 utgivelser, spilt nærmere 300 konserter og samarbeidet med noen av de største rockebanda i verden. Bla vært support for Nazareth, Twisted Sister, The Darkness, Marky Ramone, Slade, Phil Rudd, TNT +++ mange flere. Bandet har også turnert og gitt ut plate med AC/DC’s første vokalist før Bon Scott, Dave Evans.

WOOFGANG
Woofgang har herjet loftet på trikkestallen i et par år og gjør nå sin scenedebut med nyansert rock fra et vidt spekter av innflytelser. De leverer det enkle og hardtslående, med innslag av progressiv rock.