Deftones annonserer nytt album og deler video for tittellåt

Deftones annonserer nytt album og deler video for tittellåt

 Deftones annonserer nytt album for september

Det GRAMMY-prisvinnende og internasjonalt kritikerroste bandet Deftones har annonsert at det etterlengtede albumet, Ohms, utgis 25. september via Warner Records. Annonseringen kommer sammen med det episke tittelsporet, ny video regissert av Rafatoon og oppdatert hjemmeside via deftones.com. Spekuleringen rundt det kommende albumet blant fans har feid over medielandskapet og satte fyr på nysgjerrigheten i det bandets hjemmeside og sosiale medier ble mørke. Dette fortsatte å øke da bandet røpet album coveret uten noen videre tilleggsinformasjon. Coveret er designet av deres mangeårige samarbeidspartner Frank Maddocks (som også designet det ikoniske White Pony LP coveret), og det fengslende bildet av to øyne bestående av tusener av hvite piksler dukket kryptisk opp på en billboard i den kulturelle kjernen av Los Angeles på Fairfax Avenue over den ikoniske restauranten Canter’s Deli med skriften "This Is Our Time…We Devour The Days Ahead."

 

Ohms ble innspilt på Henson Studios og Trainwreck Studios og er et utenomjordisk arbeid laget av kvintetten. Det markerer også deres første album på fire år siden kritikerroste Gore i 2016. Bandet, som består av Chino Moreno, Frank Delgado, Stephen Carpenter, Abe Cunningham, og Sergio Vega, har produsert en kompakt plate der hvert bandmedlem leverer på sitt beste. Albumet har også med seg en velkjent samarbeidspartner i veteran produsent og ingeniør Terry Date, som jobbet på Adrenaline (1995), Around The Fur (1997) og White Pony (2000). Alt dette legger til rette for å levere Ohms; 10 spor med rå virkelighetsfrukt og enestående groove som har gjort Deftones’ sound eksepsjonell i over to år.

I år markerer også 20-års jubileet til Deftones’ storslåtte album White Pony. I en virtuell pressekonferanse for å feire jubileet, annonserte banet at de vil slippe et remix album titulert Black Stallion, en idé som ble til under skapelsen av det originale albumet.

https://www.deftones.com/ohms