Rockefestival inntar klubbscenen med etterlengtet livemusikk for konsertsultent

Rockefestival inntar klubbscenen med etterlengtet livemusikk for konsertsultent

Rockefestival inntar klubbscenen med etterlengtet livemusikk for konsertsultent publikum

2020 ble ikke som planlagt for noen. Avlyste konserter, turneer og en hel festivalsommer som forsvant midt i oppkjøringen. Blant de største troner Tons Of Rock som forventet publikum fra hele verden. Festivalen som på rekordtid har etablert seg som landets største rock- og metal festival med dedikert fans og et svært lojalt publikum. Et helt år uten festival og rock blir for lenge å vente. Nå inntar festivalen klubbscenen med en knallhard konsertserie. 

– Når vi ikke fikk gjennomført som ønsket på Ekeberg var det viktig å tenke nytt. Trygg aktivitet som kan fylle et sårt tomrom for både publikum og artister sier Lars Tefre Baade, presseansvarlig for festivalen. 

I juni lagde vi festival på nett med Tons TV hvor vi samlet fans og artister fra hele verden til en 3 timers tv sending fra Rockefeller. Stor suksess og garantert til gjentakelse fortsetter Tefre Baade. 

Inntar liveklubben

Til helgen fyller igjen festivalen et etterlengtet tomrom, når de gjenåpner rockescenen sammen med Rockefeller. Utover høsten vil Norges største rockefestival gjør en serie med konserter med sterke norske metalband på Rockefeller i Oslo. Lørdag 15.august er Sogndølene i Vreid klare for utsolgt hus. Første konserten solgte ut umiddelbart, og det ble satt opp ekstrakonsert sammen dag og der er det nå kun få billetter.  

At disse konsertene er populære er lite tvil om. Nylig ble også Enslaved og Audrey Horne annonsert til Rockefeller, og billettene selges raskt.

Audrey Horne har allerede annonsert ekstrakonsert og Tons of Rock lover flere konserter i serien fremover.   VREID – 15 AUGUST UTSOLGTEXTRAKONSERT – FÅ BILLETTER IGJEN Første show ut i en eksklusiv og intim metallserie i samarbeid med Tons of Rock. Først ut er Vreid som både er aktuelle med ny musikk og eget eksklusivt øl. Metalen er tilbake lørdag 15. august!I midten av juni streamet de en episk konsert fra fjellstølen i Sogndal. Konserten ble sett av 130 000 personer fra over 50 land. Men nå holder det ikke med streaming lenger, Vreid vil tilbake på scenen og de vil spille live for deg! De lover en fandenivoldsk konsert med låter fra hele karrieren og gjester på scenen. Men det stopper ikke der. Samme kveld lanseres to typer eksklusive Vreid Øl. Ølet er selvsagt brygget lokalt av Sogna-bryggeriet Balder sammen med bandet selv. Din første sjanse til å slukke sommertørsten med ekte Sognabrygg er på Rockefeller 15. august. 

ENSLAVED: 5 NOVEMBERFÅ BILLETTER IGJENEn av Norges viktigste metal band kommer til Rockefeller.2. oktober slipper Enslaved sitt 15. studioalbum, «Utgard». Slikt må feires, selv om omstendighetene har gjort det vanskelig for livemarkedet. 5. november inntar Enslaved Rockefeller med alle intensjoner om å levere et spektakulært show innenfor trygge og kontrollerte rammer. Billettantallet er begrenset til 200 i første omgang, så vær rask om du vil få med deg Enslaved på en av landets beste klubbscener.   AUDREY HORNE – 4 DESEMBERUTSOLGTEXTRAKONSERT – I SALG NÅAudrey Horne er viden kjent som et av landets råeste liveband. Gjengen har servert briljant, klassisk hardrock i et jevnt trav de siste femten årene og har opparbeidet seg en trofast og høyrøstet fanskare over det ganske land. Bare spør de som så Audrey Horne rive ned Telt-scenen på Tons of Rock for noen år siden. Rett før julen ringer inn, har de planer om å gjøre akkurat det samme på Rockefeller. Det bør du få med deg.