Bolzø – ute med ny EP

Bolzø – ute med ny EP

Black/death-metalbandet Bolzø slipper sin debut EP i august

 

Black/death-metalbandet Bolzø slipper i løpet av de neste ukene sin debut-EP med tittel «Moonlight EP». Bandet har jobbet iherdig i flere måneder, og kan nå stolt presentere resultatet av hardt arbeid, mange våkenetter og mye tid tilbrakt foran miksepulten.

Bandet består av:
Benjamin Bolsø-Gitar og vokaler
Jo Aslak Aspås-Gitar
Jonathan Hamre-Trommer
Ole-Alexander Å. Hestetræet-Bass

Tracklist:

  1. Suffering In Silence

  2. Hate

  3. Moonlight

  4. Void (Live Energimølla 2019)

  5. Thy Land (Live Energimølla 2019)

Slippdato: 07.08.2020

Bak spakene på platen er Vegard Eggum og Roar Nubdal.

Tidligere har det blitt skrevet om bandet:

NorwayRock Magazine – Review av "Suffering In Silence"

"Bolzö gir oss symfonisk black metal med et stemningsfullt synthteppe. Også dette er velspilt og melodisk. For å en pekepinn i hvilket landskap vi befinner oss i er nok Old Man’s Child en referanse som ikke er helt på jordet. Kudos for god gitarsolo.»

Ungt Blod #3 (Rock & Metal 2019-2020)

NorwayRock Magazine – Bolzös bidrag heter «Hate», og her går det unna. Jeg hører litt gammel svensk black metal i dette og det er ganske så melankolsk. Samtidig har de også noen overraskende elementer, som en habil gitarsolo. De vil nok ha litt underground produksjon, men jeg kunne godt tenkt meg den klarere i akkurat dette tilfellet. Uansett liker jeg godt det jeg hører.

Ungt Blod #2 (Rock & Metal 2018-2019)

Disharmoni: Live Review fra Mjøndalen «Første band ut er Bolzö, bestående av elever fra Rock & Metal-linja ved Buskerud folkehøyskole. Bandet leverer melodisk blackened death metal, og de starter settet med låta «The Breath of Nature», som definitivt legger lista for kvelden. Publikum er med fra første tone og stemninga bare stiger gjennom de neste låtene. Videre drar de på med sanger som «Thy Land og Hate», og spiller i alt 6 numre. Bandet skaper en atmosfære som drar publikum med inn i musikken. (…)»

https://open.spotify.com/artist/2kfUVyg0RfWFZMTcN8byia?si=3FuyYVPvQ8Sq9XJD60bceA