VEISLAKTS NYTT ALBUM SLIPPES 8. MAI

VEISLAKTS NYTT ALBUM SLIPPES 8. MAI

VEISLAKTS NYTT ALBUM SLIPPES 8. MAI

Fredag 8. Mai slipper Veislakt sin fjerde plate «Dræbe» (bokmål: Dreper) via Fucking North Pole Records, distribuert av Diger Distribution. Dette er den mest energiske, råe og kompromisløse platen Veislakt til nå har levert.

«Dræbe» inneholder 9 låter på under 33 minutt som ikke retarderer, ikke knekker i sammen, men viser fingeren til alle ører som lytter. En plate som skal spilles virkelig høyt og mye. Veislakt synger vanligvis på Jærsk, jærsk og atter jærsk. Men for en gangs skyld så inneholder denne platen en låt skrevet på engelsk, og en cover av Dead Boys sin «Sonic Reducer». Platen blir gitt ut på Vinyl med gatefold, Oransje Vinyl med gatefold (Ltd. Edition), Kassett, CD og Digitalt.

"We Don’t Wanna" er den andre singlen fra albumet og her er den offisiele videoen:

Veislakt begynte smått som et punk enmanns-prosjekt av vokalist René Undem i 2013. Men etter at EP´en «Hommersand EP» ble sluppet i 2014, så ble det kjapt samlet sammen til et band. I løpet av årenes løp så har Veislakt gått ifra punk til å utvikle seg til mer hardcore, mer metal og mer stoner metal i løpet av alle utgivelsene som har blitt sluppet til nå. Bandet har begynt å bruke mer og mer av inspirasjoner som Strife, Sick Of It All, Iron Maiden, Refused og Machine Head for å nevne noen.

Veislakt har av og til blitt referert til band som Kvelertak, The Good The Bad & The Zugly og Turboneger.

Veislakt:
René Undem – Lead Vocals
Mads Arild Hamre – Lead Guitar, Backing Vocals
Thord Gilje Hamre – Rhythm Guitar, Backing Vocals
Stian Askeland – Bass
Tommy Utsola – Drums

Album Info
Recorded at Studio Valhalla
Technician: Ragnar Nord-Varhaug
Produced by René Undem & Mads Arild Hamre
Mix & Master by Arvid Tjelta
Album Cover: Helge Knutsen
Cover layout by Svartpelz
Photos: Fredrik Undem

https://www.facebook.com/Veislaktmusic