Bacon Torpedo – musikkvideo + info om debutalbum

Bacon Torpedo – musikkvideo + info om debutalbum

Musikkvideo + debutalbum fra Ålesund basert band Bacon Torpedo. Albumet er ute 8. mai og bandet slipper ny musikkvideo idag.

 

Bacon Torpedo serverer et basseng fullt av ekte beinhard rock

Baby Snakes er første låt ut fra debutalbumet og kan streames på YouTube fra 1.mai . Musikkvideoen er spilt inn i et tomt svømmebasseng(Klipra svømmehall) og låten handler om slemme sjefete slanger med mindreverdighetskomplekser. Albumet kommer 8. mai og Bacon Torpedo håper da å levere en solid rockepakke som de har kalt Bringing Home The Bacon.

Bacon Torpedo er et energisk rockeband fra Ålesund bestående av Andreas Vinje på vokal, Lars Tore Brekke på bass og vokal, Sindre Myskja på gitar og Daniel Sætre-Håvoll på trommer. Bandet har holdt på siden 2016. Med saftige riff og en touch av rå humor håper de å få den ekte fartsfylte rocken opp av asken. Målet til Bacon Torpedo er å lage rock som smaker som deilig crispy bacon.

https://www.facebook.com/bacontorpedoband/