THE HU spiller i Oslo

THE HU spiller i Oslo

Den mongolske sensasjonen The HU kommer til Rockefeller på nyåret!

 

Rockefeller (Oslo)
18. januar 2020
(Dører TBA)
The Hu
Bill. kr 315,- 18 år leg.
Facebook Event
Billetter

The HU sin unike miks av metal og tradisjonell mongolsk musikk har tatt verden med storm det siste året. Ved hjelp av kun noen få singelslipp har de blitt en global suksess. Låtene «Yuve Yuve Yu» og «Wolf Totem» har til sammen 40 millioner visninger på YouTube, og nylig har de fulgt opp med «Shoog Shoog» og «The Great Chinggis Khaan» – som også har blitt tatt veldig godt imot.

Det etterlengtede debutalbumet «The Gereg» ble sluppet på fredag, og de gjorde en fantastisk figur på årets Tons of Rock. Nå gleder vi oss enormt til de skal gjøre sin første klubbkonsert på norsk jord på Rockefeller 18. januar!