MADRUGADA – live at Sentrum Scene –

MADRUGADA – live at Sentrum Scene –

 

MADRUGADA live at Sentrum Scene, Desember 2019
Photo by Terje Ottesen

 

Support bandet Signe Marie Rustad var et nytt bekjentskap for min del. Under det blå og røde lyset som danset over scena så Hun ut som ei skikkelig vakker-tusse. Barbent og full vokal kontroll.
Lydteknikkeren hadde litt problem med lyden i denne delen av konserten. Det knitrer litt innimellom. Musikerene virket heldigvis ikke stresset over dette.

Endelig er kongene i Madrugada tilbake på scena. Denne gangen skulle de ha 4 konserter på Sentrum Scene. En deilig konsert arena. Det var fult til randen denne kvelden. Et godt voksent publikum som virkelig koste seg. De sang med, danset og hadde en nok en deilig aften. Selv fikk jeg en plass oppe på galleriet. Madrugada er tilbake full av magiske toner, stemmer og deilige harmonier. Jeg ble jo litt spent på om lyden holdt. Og det gjorde den i aller høyeste grad. Sjeldent hørt et band så tighte og så samspilte.

 

790d351c8265be40d139d213e90e30ae.jpg
MADRUGADA live at Sentrum Scene, Desember 2019
Photo by Terje Ottesen

 

I første sett hadde Madrugada med seg en strykekvartett. Låtene var litt nedpå. De deilige rolige låtene som Madrugada er så kjent for. På Monster hiten «lift me» sang Sivert Høyen sammen med Signe Marie fra supportbandet. En fantastisk flott versjon. Sivert er jo gitt en aldeles gudbenådet stemme.

Den mere kjente punk-rock delen av Madrugada fikk vi så til de grader kjenne på i siste sett. Dette settet fortsatte uten strykerne. Wow sier jeg bare. Vi fikk servert dode historier om hvordan bandet slet med å lage gode låter. Helt til «sirens» kom til en sen natt i Oslo. Da løsnet det.

De holdt på i to (!!!!) hele deilige musikalske timer!! Takk for magien og takk for deilige musikalske minner…..

Full photo gallery by Terje Ottesen can be found here https://www.eternal-terror.com/gallery/view.php?id=3923