KILLSWITCH ENGAGE spiller på Rockefeller i Oslo

KILLSWITCH ENGAGE spiller på Rockefeller i Oslo

Halloweenkvelden på Rockefeller

Rockefeller
(Oslo) 

31. Oktober 2019
(Dørene åpner kl 19:00)

 Killswitch Engage

   

Bill. kr. 350,- 18 år leg.

 Facebook Event

 
 

Killswitch Engage sendte sjokkbølger gjennom metal-miljøet da de tok sine første steg i Massachusetts for ganske nøyaktig 20 år siden. Med sjel av østkyst hardcore, essens av tunge metal-breakdowns og catchy refreng, er bandet høyt respektert og ansett som pioneerer innen moderne metal.

Bandets andre album, «Alive Or Just Breathing», tok verden med storm. Bransjetunge Decibel Magazine kåret plata til «The Top 100 Greatest Metal Albums of the Decade», og institusjoner som Metal Hammer og Revolver lovpriste bandet.

Gjennom år med plateslipp og intens livespilling kuliminerte blodet, svetten og tårene i en omfattende verdensturné som support for gigantene Iron Maiden i 2018, og satte for alvor Killswitch Engage i ledertoppen.

2019 representerer enda et vendepunkt for kvintetten. Bandet har flikket, spikket og finpusset på signatursounden de skapte for to tiår siden, og 16. august slipper de Grammy-nominerte tungvekterne det nye albumet «Atonement» via Sony Entertainment.

Live Nation Norge