Turbonegro spiller på Rockefeller i Oslo og Byscenen Trondheim

Turbonegro spiller på Rockefeller i Oslo og Byscenen Trondheim

ROCKEFELLER (Oslo)

   Lørdag 19. oktober – UTSOLGT!
Lørdag 2. november – EKSTRAKONSERT!

     KL: 20.00 – 23.00

 

TURBONEGRO

 
          Bill. kr. 365,- + bill.avg. Billetter kjøper du  her  
Aldersgrense 20 år leg.

Arrangement på Facebook

 

BYSCENEN (Trondheim)

   Fredag 18. oktober – UTSOLGT!

     KL: 21.00 – 00.00

 

TURBONEGRO

 
          Bill. kr. 375,- + bill.avg. Billetter kjøper du  her  
Aldersgrense 20 år leg.

Arrangement på Facebook

Turbonegro markerer 30-årsjubileum med TO Rockefeller-konserter!

I februar i år var det 30 år siden Turbonegro holdt sin første offisielle konsert – i København av alle steder. Bandet fulgte vel ikke helt den mest opplagte karriereoppskriften i årene som kom heller, men via mystiske omveier, turnering verden rundt, og ikke minst flere klassiske albumutgivelser, står Turbonegro i dag fjellstøtt igjen som et av de virkelig store og viktige norske rockebandene.

Det var med The Black Trilogy, de tre albumene som kom i perioden 1998–2005, at bandet virkelig definerte seg selv i det formatet vi kjenner i dag. Etter en ufrivillig pause rundt millenniumsskiftet kom endelig det store gjennombruddet, og bandets posisjon som live-favoritter og internasjonalt rockefenomen ble grundig sementert over de følgende årene, godt hjulpet av massive festivalopptredener, internasjonale turneer med QOTSA og Marilyn Manson, og tilnærmet husband-status i MTV-serien Jackass. Turbo ble booket til Coachella første gang allerede i 2007, og etter at studioalbum nummer ni i rekken «ROCKNROLL MACHINE» ble sluppet i fjor, har bandet stått på plakaten på mer eller mindre alle de store rock- og metalfestivalene i Europa det siste året.

Med et utømmelig repertoar av motsetningsfylte og tilsynelatende uforenelige egenskaper og uttrykk, har Turbonegro gjennom skiftende tider og musikalske landskap hele veien vært både en viktig del av samtiden, og seg selv helt og fullt. Og nå er det altså jubileumsår og ny kjempegod unnskyldning for fest. Konserten på Rockefeller er en del av den årlige Turbojugend-festivalen Oslo Bloodbath.