El Rodeo + Born on a Monday gig i Trondheim

El Rodeo + Born on a Monday gig i Trondheim

Førstkommende fredag blir det dobbelkonsert med BORN ON A MONDAY og EL RODEO på Fru Lundgreen i Trondheim.

Born on a Monday
Bandet Born on a Monday består av seks unge musikere, som har bakgrunn fra blant annet Island, Polen, Nederland og Norge. Musikken spenner mellom sinnarock og gladrock, blues og hip-hop, funk og fusion.. Eller en ting mellom Deep Purple og Toto?
Bandet har gjort seg bemerket i Trøndelag, og med seieren som «Trønderske mestere» i TM:Live 2018. Etter seieren har Born On a Monday spilt på større scener som; Våryrfestivalen, Notodden Bluesfestival, GAID-festivalen, Snu på flisa og Skogstokk. De har også spilt på åpningen av Bjarne Melgård og Sverre Koren Bjertnæs sin kunstutstilling. Bandet har forøvrig delt scene med band som The Dogs og The Good Bad and The Zugly.
24. Mai 2019 slapp bandet sin første debut-singel «Hold», som ble spilt inn i Øra Studio i Trondheim – produsert av Kristoffer Hylland, mastret av Karl Klaseie. Låta har blitt omtalt blant annet i Polens største musikkmagasin, Interia Muzyka.

El Rodeo
El Rodeo er et band som ble unnfanget og født i Trondheim det herrens år 2001.
Utgangspunktet for bandet var en felles fasinasjon for band som Black Sabbath, Kyuss og Motorhead. El Rodeo fikk fort et rykte som et bra liveband. Etter to cd utgivelser på egen label, -«nitrist rec», og en del småturneer rundt om i Norge og mange gigs i fødebyen, avgikk bandet med døden i 2004.
12 år senere kopierte bandet jesus. Oppstandelsen skjedde på Levanger, der Gitarist, trommis og bassist fant nok oksygen til å gjennopplive el Rodeo. Fra å være et band med fire medlemmer, oppstod bandet nå som en powetrio, -tightere enn noensinne. Etter ca 10 spillejobber hovedsakelig i trøndelag, gikk bandet i studio mars 2018 for å lage et album. Albumtittelen ble «Tractorpuller», tittelen på den første låta bandet skrev i 2001. I 2019 kom el Rodeos vokalist fra unnfangelsen også stupende ned fra oven, for "el reunionrodeo" hos Totsås rockfestival. Ringen ble mao sluttet. El Rodeo are ready for 2019.

Trondheim – Fru Lundgreen
11. oktober 2019
Dørene åpner kl 20:00
Første band går på kl 22:00
C.C. NOK 150 inkl avgift
 20 år leg plikt.

 

Billetter får du kjøpt enten her ttps://tikkio.com/tickets/10866-el-rodeo-born-on-a-monday-fru-lundgreen eller i døra.

Event finner man her:
https://www.facebook.com/events/672714046472837/