Stonebreakers slipper nytt album

Stonebreakers slipper nytt album

Bandbilde av Øyvind Aronsen/Aronsen Foto

Stonebreakers – nytt boogie/klassisk rockeband slipper albumet "It’s All About Rock ‘n’ Roll" via Rob Mules Records

Stonebreakers fra Tromsø er et hardtslående fyrverkeri av ujålete rock ’n’ roll med røtter i 70- og 80-tallets hard- og boogierock. Gitarist og låtskriver Lars er flasket opp på riff fra Angus Young og Petter Baarli og gir Stonebreakers en robust sound som serveres med store mengder energi og en god dose glimt i øyet, fra et kick ass liveband.

 

Med debutskiva «It’s all about Rock ‘n’ Roll» setter de rockeskapet på plass og serverer en ti-retters meny bestående av røffe riff, kompromissløse basslinjer og tekster fra en hverdag fjernt fra glanset reality-TV og navlebeskuende blogger.

 

stonebrekaersalbum.jpg

 

Stonebreakers et friskt pust fra tiden når musikk var ukomplisert og lykken en overstyrt gitar. Bandet har signert med Rob Mules Records og «It’s all about Rock ‘n’ Roll» slippes fredag 27. september på vinyl (selvfølgelig) og diverse strømmetjenester. Første singel, «Boogie Swing», har vært tilgjengelig siden februar mens andre singel, «Let’s Rock the Boat», har vært ute en knapp måned. Plata – som garantert vil få det til å rykke i rockefoten og gi deg lyst på øl – er stappet med kraftfull rock ‘n’ roll, perfekt for enhver anledning.

Produsert av Ellery Daines
Miks, master og produksjon: Ellery Daines
Teknikere: Sivert Henriksen og Ellery Daines

Stonebreakers er:
 Svein-Gunnar Johansen – vokal
 Lars Kristiansen – gitar
 Ken Gøran Stokland – bass
 Eirik Dahl – trommer
Gjestemusiker: Roe Fremstedal – gitar

Coverart av Stonebreakers

https://www.facebook.com/stonebreakerstromso/