As I Lay Dying spiller på Rockefeller i Oslo

As I Lay Dying spiller på Rockefeller i Oslo

 

 

Metalcore kveld på Rockefeller

Rockefeller
(Oslo) 

30. september
(Dørene åpner kl 19:00)

 As I Lay Dying

 +

 

Chelsea Grin

 +

Unearth

 +

Fit for a King

   

Bill. kr. 325,- 18 år leg.

 Facebook Event

San Diego-bandet As I Lay Dying har oppnådd stor popularitet med sin melodiøse metalcore. Albumet «An Ocean Between Us» nådde 8. plass på Billboard 200, og toppet Top Rock-listen samme sted. Torgrim Øyre i Dagbladet skrev at «… metalcore-heltene As I Lay Dying har både én og to ting å melde. De besitter en genuin meloditeft som umiddelbart brer om seg. Ikke minst vet de hvordan man skal porsjonere ut virkemidlene på en interessant måte.» De ble også nominert til Grammy i 2008 for låten «Nothing Left.» Deres foreløpig siste album «Awakened» kom i 2012, og i fjor sommer var de tilbake med låta «My Own Grave».