Dobbelkonsert organisert av Legend Trondheim

Dobbelkonsert organisert av Legend Trondheim

Dobbelkonsert i regi av Legend Trondheim

Legend Trondheim prøver seg med ungdomskonsert med Artwork of Hate på Good Omens. Konserten blir, takket været støtte fra Trondheim Kommune, gratis for ungdom under 18 år og barn i følge med foresatte under 13 år. Er du over 18 år og har lyst å komme, vil det koste deg en skarve 50-lapp.

Rullestolbrukere er hjertelig velkomne. Bruk inngangen på nedsiden 🙂

Dørene åpner kl 18:00 og konsertstart er kl 19:00.
Konserten er ferdig senest kl 19:45.

 

ArtworkofHate_Facebookbanner_U18_19 copy.jpg

 

 

Seinere blir det konsert med både Artwork of Hate og Bludozer

Kl 20:00: Dørene åpner
Kl 22:00: Konsert med Artwork of Hate & Bludozer
C.C. NOK 150 + avgift
ID: 20 år

 ARTWORK OF HATE

Artwork of Hate er et ungt metalband fra de fjerne, skogfylte og dystre utkantene av Trondheim, nærmere bestemt Klæbu, noe som gir bandet perfekte rammer med en atmosfære som knapt kan oppleves andre plasser. Bandet startet å spille sammen høsten 2012, og hadde et mål som fortsatt står sterkt i bandet å lage musikk og fantastiske konsertopplevelser som alle, uansett musikksmak kan nyte, selv om vår metal er lettest tilgjengelig for metalheads. Vi vil tiltrekke oss vanlige lyttere gjennom melodisk og fengende musikk, samtidig som vi beholder intensiteten og aggresjonen Det er ambisiøst, men vi mener vi besitter talentet, viljen og energien som kreves for å oppnå store ting i musikkverden.

Medlemmene, som er i alderen 19-23 år, legger opp til å bruke 2019 på å lage ny musikk, og spille konserter for folk som vil ha en konsertopplevelse fylt med adrenalin, moshpits, headbanging og en smittende energi. Vi holder for øyeblikket på med og gi ut vårt første fulle album, som inneholder 9 låter, og vi slipper det i August 2019 og vi slipper singler fortløpende akkurat nå.

Vi ønsker alle velkommen til en verden full av blytunge riff, hardtslående trommer, storslagen synthesizer, magevrengende bass og følelsesladde vokaler bestående av en eksplosjon av lidenskap, aggressivitet og lidelse.

 BLUDOZER

Bludozers gitarbaserte rock beskrives av bandet selv som “progressiv hardrock”, og har av andre blitt sammenliknet med det meste fra Kiss til Tool. Det viktigste fokuset er at rock skal være tøft både å høre på og å spille, men bandet mener at det også må være rom for elementer som overrasker og utfordrer lytteren.  EP’ene deres Unstable Misguided og Ride finnes på de fleste streamingtjenester.
https://www.facebook.com/bludozerband