TRONDHEIM ROCKS – 3 nye navn og komplett program

TRONDHEIM ROCKS – 3 nye navn og komplett program

3 NYE ARTISTER TIL TRONDHEIM ROCKS!

PROGRAMMET ER KOMPLETT!

De tre siste artistene er klar, og det er en glede å kunne presentere det komplette programmet for Trondheim Rocks 2019 på Dahls Arena. Death By Unga Bunga, Pretty Vicious og Maraton spiller fredag 28. juni, hvor Kiss, Within Temptation, Motorpsycho og Amaranthe er blant artistene som er bekreftet fra før. Komplett line-up HER.

I påsken ble det lagt ut oppgraderinger til årets festival, og Premium Gold-billettene solgte ut i rasende fart. Nå har vi fått mulighet til å legge ut noen fler, så det er både Premium- og Premium Gold-oppgraderinger tilgjengelig. Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre din festivalopplevelse enda bedre! Begrenset kapasitet – førstemann til mølla! Oppgrader til Premium HER

TRONDHEIM ROCKS – DAHLS ARENA – 27.-29. JUNI 
FACEBOOK-EVENT