THE NEW DEATH CULT – ny musikkvideo

THE NEW DEATH CULT – ny musikkvideo

THE NEW DEATH CULT PREMIERER SIN NYE MUSIKKVIDEO: «ZEITGEIST»

Etter verdenspremiere av deres debutsingel «Light Spills Over» på BBC Radio 1’s Rock Show w Daniel P Carter, som også ble kåret til «Track of the Week» av Classic Rock (UK), kommer THE NEW DEATH CULT enda sterkere med sin andre singel «Zeitgiest». I dag premierer bandet musikkvideoen til denne låta. Videoen ble filmet av Troll Toftenes, worksbytroll.no

Bandleder ALPHA kommenterer:
«Zeitgeist er en vaskeekte protest-sang mot dekonstruksjonen av menneskerettigheter som skjer rundt oss, gjennom krigføring, klimaflukt, det proverbielle kvelertaket som fryktbasert propaganda har i massemedia og hvordan det påvirker digital overvåkning og de økende økonomiske og arbeidsmessige problemene den unge generasjonen står ovenfor i dag.
For å få til en forandring, må vi putte våre tanker og ord i bevegelse, og la den universelle kjærilgheten være den kraften som demonterer den store maskinen, som såvisst er på god vei til å gjøre oss alle til slaver av ditt eget design. Det er veldig George Orwell’s 1984.

Musikalsk, så har låta et veldig mørkt men fengende refreng i seg, mens versene viser et kaldt og mekanisk riff med teksten som brennpunkt. Et definitivt sidesteg fra den eksplosive følelsen av ‘Light Spills Over’, men vi vil veie den siden opp igjen med vår neste single, så følg med, og gå ut og lag litt fuzz i verden!)
Fornekt fascistisk ideologi, stå opp mot rasisme, lag et enormt opprør mot stor-skala ødeleggelse av miljøet, og ignorere frykt-basert propaganda. Elsk hverandre!

"DERSOM VI IKKE GJØR SLUTT PÅ DEKONSTRUERINGEN AV MENNESKERETTIGHETER NÅ, SÅ VIL DENNE GENERASJONEN BLI DEN SISTE TIL Å PRØVE".  Hvis du er enig, så velkommen til THE NEW DEATH CULT!»

Ute ved frynsene av Andromeda-galaksen våkner en ny lysets kraft i det endeløse mørke verdensrommet. De humanoide innbyggerne på den fjerne planeten Netuluna har fulgt nøye med på den døende, krigsherjede og blødende planeten Jorden i flere år i håp om å se tegn til betydelige endringer. De har nå kommet til å innse at den ellevte time er her. I et desperat forsøk på å samle alle mennesker under oppgaven om å redde planeten og dem selv, etablerer de et nytt medium. En kraft mer potent enn noe annet i hele universet: HEAVY ROCK MUSIKK.
Et rockeband fra langt ute i verdensrommet ankommer planeten jorden i 2019 med gnistrende frisk musikk, og en viktig beskjed til menneskeheten.

 

deathcultcover.jpg

 

De har blitt omtalt som en brilliant krysning mellom Queens of the Stone Age, Biffy Clyro og Pink Floyd; dette er et band som driver heavy-rocken fremover, perfekt tilpasset vårt århundre, samtidig som at lydbildet kan sammenlignes med de beste rockebandene fra 90-tallet.

Estetisk sett utforsker bandet det unike smeltepunktet hvor solid “ørkenrock” kolliderer med tunge riff og blir til ørekilende melodier og refrenger av kosmisk storhet. Tekstene inspirerer til sann, universal kjærlighet og er fredfull aktivisme for en anti-krig, miljøvennlig og anti-korrupsjon bevegelse i musikk. Målet er å gjøre verden til et bedre og tryggere sted for denne og kommende generasjoner.

Visuelt sett består bandet av fire maskerte humanoide romvesener, som går under pseudonymene
ALPHA (vokal + gitar), BETA (gitar), GAMMA (bass) and DELTA (trommer).

Debut-albumet deres er produsert av Stamos Koliousis (Kampfar, Keep Of Kalessin, Fight the Fight, Djerv ++) og er tatt opp i Røffsound Studios i Oslo. Kun det beste vintage utstyret som bandet fikk tak i ble brukt under innspillingen, noe som gjør at albumet fremstår som spesielt organisk, autentisk og relevant i det store havet av Heavy Rock der ute.

Album sporliste:
1. Light Spills Over (ISRC: NOCVC1982010)
2. Zeitgeist (ISRC: NOCVC1982020)
3. True Eyes (ISRC: NOCVC1982030)
4. Moon (ISRC: NOCVC1982040)
5. The War (ISRC: NOCVC1982050)
6. Blood Of Babylon (ISRC: NOCVC1982060)
7. Colours Of The Mind (ISRC: NOCVC1982070)
8. Home (ISRC: NOCVC1982080)
9. Edel (ISRC: NOCVC1982090)

Bandmedlemmer:
ALPHA – Vokal/Gitar | BETA – Lead Gitar | GAMMA – Bass | DELTA – Trommer

www.thenewdeathcult.com