Ministry til Vulkan Arena

Ministry til Vulkan Arena

 

 

 MINISTRY til Vulkan Arena 25. juni

Bli med på en sinnssyk rå konsert når vi varmer opp til Tons of Rock. Selveste Ministry spiller på Vulkan Arena, kun to dager før festivalen går av stabelen! Billetter allerede i salg.

Ministrys egne Al Jourgensen er en anerkjent pioner innenfor den industrielle metall-sjangeren. Han går definitivt ikke rundt grøten, og temaer som politikk, fremmede konspirasjoner og amerikansk historie ikke sjeldne.

For Al Jourgensen er sint; veldig sint på hva som skjer i Amerika, særlig når det kommer til seksuell trakassering og mangel på respekt av kvinner. Han er sint på den avtagende respekten for USAs grunnlov, den voksende aksepten av at ens meninger erstatter fakta og generelt på ”the mad man in the White House”. Dette tar oss rett til Ministrys album AmeriKKKant, som ble sluppet i 2018.

I over 30 år har Ministry levert musikk og bandet har blitt symbolsk, og alle måtene de produserer musikk på utforsker ulike riker av lyder og tanker. Underveis har nye lyder blitt forbedret, mye på grunn av at teknologien har endret seg med tiden. Fra synth-pop til tøffere og mer industriell lyd. Musikken deres reflekterer på mange måter moderne konsepter, samfunn og politikk.

Etter en lengre pause, etter at gitaristen i bandet, Mike Scaccia døde, kom Ministry tilbake i 2017. Denne gangen for å gi noe nytt til verden! Albumet deres, AmeriKKKant, ble sluppet i 2018 og er ikke bare en refleksjon av bandets talent og lyder, men også av samfunnet vi alle lever og puster i.

Selv sier Jourgensen; I’ve spoken my piece on the societal conditions that would elect such a blithering idiot. It’s not an anti-Trump album, it’s like a-‘did you pay attention in school? Does anybody have any intellectual curiosity anymore?’-album. [It’s] basically just holding up a mirror to ourselves and saying: ‘Look at this, is this what you really want to be?

Forvent unikhet, galskap og energi når Ministry entrer Vulkan Arena 25. juni. Det er bare å begynne å glede seg!

Event https://www.facebook.com/events/329127621056341/

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/600331