TONS OF ROCK annonseres final lineup

TONS OF ROCK annonseres final lineup

TONS OF ROCK 2019 – Tidenes rock og metal program i Norge!

 

Tons of Rock kroner et allerede fullspekket festivalprogram med seks nye band til årets knallharde line-up. 
 
Australske WOLFMOTHER, den mongolske YouTube-sensasjonen THE HU, de amerikanske thrash- og deathmetal-pionerene POSSESSED, finske KALMAH, franske PERTURBATOR og britiske INGLORIOUS er bekreftet til Tons of Rock 2019.
 
– Giganter, legender og fremtidens headlinere! Her bør det være noe for alle. Stor dag på Tons-kontoret når vi runder av en intens uke med å slippe de siste artistene til årets festival i Oslo. KISS på festival i Norge er ganske så vilt, men det er faktisk totalen i dette programmet som virkelig er vilt. For å låne et utrykk fra fotballen; dette er stang inn fra øverste hylle, sier bookingsjef Jarle Kvåle. Og det beste av alt er at rekordmange publikummere har kjøpt billett, fortsette Kvåle.
 
Tons of Rock lovte ekspansjon med flyttingen til Oslo, og har med årets line-up virkelig holdt sine ord. I går ble det kjent at mangeårige samarbeidspartner Live Nation kjøper seg inn i festivalen for å sikre flere større opplevelser i fremtiden. 
 
Tons of Rock tegner seg til å bli i en gigantisk folkefest når band som KISS, Volbeat, Def Leppard, Slayer, In Flames, Dropkick Murphys, Gluecifer, Satyricon, Behemoth og mange flere har bekreftet sin ankomst til Ekebergsletta 27. til 29. juni 2019.
 
Internasjonalt sisteslipp! 
Wolfmother er kjent for sin bredbeint-rock som alltid beveger publikum. Sist for utsolgt Sentrum Scene i Oslo. Nå er det Ekebergsletta som skal danse til velkjente låter fra deres solide katalog. Millioner av streams og det perfekte festivalband. 
 
Possessed kommer sjeldent til Norge. Pioenerene av thrash- og deathmetal startet helt tilbake i 1983, og har vært en stor inspirasjonskilde til mange norske metal band. Bandets frontmann Jeff Becerra ble skutt i 1993, noe som dessverre resulterte i lammelse fra livet og ned og oppløsning av bandet. Heldigvis for fansen har de kommet seg gradvis tilbake, og det blir garantert stort for mange å endelig få oppleve dette legendariske bandet på en norsk scene.
 
Kalmah er en av Finlands største metal-eksporter. Bandet selger ut konserter på en rekke kontinenter, og har en stor og dedikert fanskare. Kalmah kommer til Tons of Rock for å gi festivalpublikummet en oppvisning i melodiøs finsk deathmetal.
 
Franske Perturbator kom som en komet. Navnet er på alles lepper, og deres suggerende konserter blir sammenliknet med storheter som Nine Inch Nails, Kraftwerk og Goblin. Synthwave, darksynth, industriell metal, retro future – adjektivene er mange. 
 
Inglorious er engelskmenn som kan sin hardrock. Her snakker vi kremlåter som treffer publikum som er glad i klassisk hardrock som Whitesnake, Deep Purple, Led Zeppelin osv. Et av Tons of Rock-publikummets mest ønskede artister, og som garantert vil svare til forventningene på Ekebergsletta.
 
The Hu er intet mindre enn en folkrock-sensasjon fra Mongolia. Bandet har kun sluppet to singler så langt, men som igjen har gitt resultater få band vil oppleve. Med over 10 millioner YouTube-views og en mediainteresse fra hele verden er dette et av de mest spennende bandene på årets plakat. Til Tons of Rock kommer The Hu med nytt album som etter planen skal slippes våren 2019.
 
TORSDAG 27.JUNI 2019 
KISS
DROPKICK MURPHYS
BEHEMOTH
Satyricon
ULVER
AMARANTHE
BLACK DEBBATH
DJERV
WHILE SHE SLEEPS
PERTUBATOR
HAVE BLOOD & DIE
FREDAG 28. JUNI 2019
VOLBEAT
SLAYER
WOLFTMOTHER
RAGA ROCKERS
MAYHEM
TESSERACT

CONSEPTION
POSSESSED
BURY TOMORROW
VREID
VLTIMAS
THE HU
HÄLLAS

LØRDAG 29.JUNI 2019
 DEF LEPPARD

IN FLAMES

DREAM THEATER

GLUECIFER
TESTAMENT

POWERWOLF
OSLO ESS
THE DOGS
CARCASS
CIRCUS MAXIMUS
KALMAH
INGLORIOUS
OBLITERATION
BLACK VIPER