UNDERWING – ny låt ute

UNDERWING – ny låt ute

 

 
«Gudene likte dårlig individualitet blant deres undersåtter.»

«Det hele koker ned til den følelsen av å vite hva som kontrollerer livet ditt, lystene dine og følelsene dine. Mens man ønsker å forandre seg, finner man seg selv fastsatt i de samme rutinene. Det er som en brevutveksling mellom de ulike tankesettene vi alle innehar. Små stemmer som krangler inni oss i et forsøk på å komme til enighet.» – Enyeto Kotori Underwing slipper endelig en rykende fersk single, “Where Gods Conspire” fredag 30.11.2018 gjennom deres eget Pinecone Records.

«Where Gods Conspire» viser et band i modning som har brukt de siste tolv månedene til å gjøre sitt musikalske uttrykk enda kvassere og kompromissløst. Tematikken i låten er noe som vil være kjent for de fleste i dagens fragmenterte samfunn.

 
En låt om eksistensielle valg “Where Gods Conspire” forteller en historie om hvordan alle våre liv, på en eller annen måte, er diktert av mennesker i mektige posisjoner. Folk kan ofte oppleve at de må ta valg som de ikke nødvendigvis ønsker å gjøre, forteller frontmann Enyeto Kotori. Sangen handler om
konflikterende følelser og hvordan det kan være vanskelig å bryte ut av de mønstrene som kontrollerer og former livet ditt.

Valget mellom de trygge rutinene står i kontrast til risikoen ved å realisere sitt potensial og dette når sitt klimaks i den eksplosive avslutningen av låta.

 
underwingCover.jpg

 
Underwing ble grunnlagt I 2016. Ved å ta inspirasjon fra sjangre som prog, stoner og grunge, har bandet laget et unikt musikalsk uttrykk. Kort og godt: Hvis Black Sabbath og Alice in Chains fikk en unge som ble adoptert av Tool, som tilfeldigvis bodde ved siden av Soundgarden og Motorpsycho, ville resultatet vært Underwing.