Progmetal-kongene Dream Theater til Tons of Rock!

Progmetal-kongene Dream Theater til Tons of Rock!

Progmetal-kongene Dream Theater til Tons of Rock!

Kun et døgn etter Tons of Rock sitt storlipp av Volbeat, kommer hovedstadens nye rockefestival med flere gledelige nyheter til publikum. Dream Theater er bekreftet til Tons of Rock 2019 lørdag 29. juni!

Sist amerikanerne var i Norge, feiret de 25-årsjubileet til mesterverket «Images & Words» i Oslo Spektrum. Dream Theater har fulgt opp med en rekke fantastiske album siden klassikeren fra 1992. Det fjortende studioalbumet «Distance over Time» slippes i februar, og fire måneder etter er de på plass på Ekeberg.

Sjefens drømmebooking!

– Med Tons of Rock sine 5 år, har jeg fått muligheten til å møte flere av mine helter, men med Dream Theater blir jeg helt euforisk. Dream Theater er en av mine absolutte favorittband, som jeg tilnærmet spiller daglig. Som barn av prog-rock’en og svoren fan av metal, så er de det perfekte band. Teknisk brilliant, melodisk, symfonisk og tungt. Ah, jeg tror jeg blir å befinne meg fremst ved barrikadene ved scenen! sier Tons of Rock gründer Svein Bjørge.

Salgsrekord etter flytting til Oslo. Samler hele Rockeverden på Ekebergsletta.

Og det er mange som vil dele plassen foran barrikadene ved scenen. Tons of Rock har slått alle tidligere salgsrekorder av billetter. Reaksjonen og tilbakemeldingene rundt flytting til Oslo var delt, men når festivalen har kunne presentere band som KISS, Def Leppard, Volbeat, Mayhem, Gluecifer, Dropkick Murphys og nå Dream Theater har salg og positive tilbakemeldinger eskalert.

Dream Theater
 Amerikansk progressiv metal-band som ble dannet ved Berklee College of Music på 1980-tallet. Senere har de etablert seg som et av de mest populære bandene innenfor sjangeren siden den progressive rockens gullalder midt på 1970-tallet. Deres mestselgende album, Images and Words fra 1992, solgte til gull og blir ansett som en milepæl i utviklingen av sjangeren. Bandet blir ofte referert som det største og viktigste bandet innen progressiv metal.

Foreløpig program
TORSDAG 27.JUNI 2019
KISS
DROPKICK MURPHYS
BEHEMOTH
ULVER
AMARANTHE
BLACK DEBBATH
DJERV
WHILE SHE SLEEPS
FREDAG 28. JUNI 2019
VOLBEAT
MAYHEM
TESSERACT
BURY TOMORROW
VLTIMAS
HALLAS
LØRDAG 29.JUNI 2019
 DEF LEPPARD
DREAM THEATER
IN FLAMES
GLUECIFER
TESTAMENT
OSLO ESS
POWERWOLF
CARCASS
OBLITERATION

 

NB! FLERE ARTISTER SLIPPES TIL ALLE DAGER OG PROGRAMENDRINGER KAN FOREKOMME. DETTE ER ET FORELØPIG FESTIVALPROGRAM DER DET KAN BLI ENDRINGER. KJØPTE BILLETTER REFUNDERES IKKE.

 

https://tonsofrock.no/