DAGSPLAN KLAR FOR INFERNO METAL FESTIVAL 2019

DAGSPLAN KLAR FOR INFERNO METAL FESTIVAL 2019

DAGSPLAN KLAR FOR INFERNO METAL FESTIVAL 2019

Torsdag:
Dimmu Borgir
Witchcraft
Batushka
The Black Dahlia Murder
Urfaust
Svarttjern
Inculter
Au-Dessus
Shakma

Fredag:
Hypocrisy
Mgla
Vomitory
Tribulation
Ragnarok
The Ruins of Beverast
Skogen
Caronte
Sepulcher
Superlynx
Psykopath

Lørdag:
Bloodbath
Taake
Gaahls Wyrd
Impaled Nazarene
Cor Scorpii
Der Weg einer Freiheit
Nekromantheon
Mork
Purple Hill Witch
Avast

Søndag:
Opeth
1349
Carach Angren
Misþyrming
Archgoat
Cult of Fire
Dvne
Altar

 

infernofestival.jpg

INFERNO METAL FESTIVAL 2019
Inferno Metal Festival er den eldste og mest ekstreme metal-festivalen i Norge, og en av de viktigste ekstreme metal-festivalene i verden. Vi er veldig stolte av å holde denne posisjonen, og vi vil fortsette med å fronte norsk metal og invitere band fra hele verden til Norge. Inferno 2019 blir den 19. utgaven av festivalen som stadig er under utvikling. Inferno 2018 var utsolgt og en stor suksess med alle fire dagene på Rockefeller og John Dee for første gang.

INFERNO MUSIC CONFERENCE
Inferno Music Conference har i mange år vært en viktig arena for metallmusikkindustrien i Skandinavia og resten av verden generelt. 2019-utgaven av IMC vil bli avholdt på Inferno Festivalens partnerhotell, Clarion Hotel The Hub. Hovedmålet med Inferno Music Conference er å utvide og dele kunnskap om de ulike aspektene i bransjen. I samarbeid med Music Norway, MØST, Utenriksdepartementet og Clarion Hotel Hub, ønsker vi deg velkommen til Inferno Music Conference 2019. Et begrenset antall delegatpass er nå tilgjengelig via Ticketmaster.

BILLETTER
4 Dagerspass: 2250,- NOK
Dagspass: 750,- NOK
IMC-pass: 680,- NOK
http://tickets.infernofestival.net

CLARION HOTEL® THE HUB – OUR OFFICAL FESTIVAL HOTEL
Clarion Hotel The Hub er nyoppusset og klar for å tas i bruk for Inferno Metal Festival 2019. Dette er hotellet som tidligere var vårt offisielle festivalhotell og gikk under navnet Royal Christiania. Hotellet åpner mars 2019 så hotellet vil være splitter nytt når vi tar det i bruk for Inferno. Det nyoppussete hotellet vil ha langt større fokus på eventer og konferanser enn tidlige.

The Inferno family; artister og fans, media og musikkindustrien samles de fire dagen som vil bestå av massevis av aktiviteter, festing og en god natts søvn. I løpet av uken kan du her oppleve Inferno pre- og etterfester i baren, black-metal-frokost, Inferno-utstillinger og mengder av godsaker for våre gjester.

The Hub ligger like ved jernbanestasjonen og er en kort gåtur til Rockefeller. Når hotellet åpner i mars 2019 vill det være 810 moderne hotellrom, 24 møterom og 2 bar og restauranter.

Det tilbys egne festivalpriser mellom 14. april og 22. april.

For mer informasjon gå til http://infernofestival.net/no/festival/hotel.aspx.