VATERLAND PRESENTERER: LABEL FEST 2018

VATERLAND PRESENTERER: LABEL FEST 2018

VATERLAND PRESENTERER: LABEL FEST 2018 I samarbeid med Negative Vibe Records, Fysisk Format og Indie Recordings.

Akkurat når du hadde begynt å kjenne på at festivalsesesongen var over og abstinensene for alvor hadde fått grep om halsen på deg, så smeller 3 plate-selskap til med en svingende tredagers megafest!

Oslos rockemiljø er en kokende gryte av kreative bein og skaperkraft. Byen har et vanvittig spenn i artister og flittige folk som lever for, med og av rock, punk, hardcore eller metal. Mange av disse er på et eller annet vis tilknyttet et plateselskap. Du vet, disse folkene som ser verdien av den kreative innsatsen i lokal og nasjonal scene, og bruker alt de har av tid, penger og lidenskap på å drive fram stadig nye prosjekter til glede for oss alle. Sånne folk fortjener en fest!
Derfor er det nå sabla stas for oss å presentere Vaterland Label Fest 2018: 3 dager, 3 plateselskap, 9 band, ur-premierer, give aways, paneldebatt, dj-battles, pizza, lesk, håndbak og rævkrok!

EVENT – https://www.facebook.com/events/831752660548230/

Program:

Torsdag

Konserter:
21:30 Shaving the Werewolf
22:15 Forcefed Horsehead – FF HH
23:00 MAMMüTH

Fredag:
19:00 Sniklytt: Plateselskapene spiller musikk fra kommende utgivelser. Her blir det ur-premierer og annet snacks fra kommende utgivelser og selskapenes hemmelige skattekiste. En unik mulighet til å høre låter som ennå ikke er utgitt, og kanskje til og med noen som aldri vil bli det.
20:00 Fysisk Håndbak og Rævkrok: Fysisk Format utfordrer til kamp! Dette er gjengen som lever opp til sitt navn, her skal det ikke bare lyttes, det skal da for fanden også brytes!

Konserter:
21:30 Duvel band
22:15 Leonov
23:00 Timeworn

00:00 Negative Vibe DJ Battle
Negative Vibe utfordrer Fysisk Format i en høyst uformell, men sabla festlig DJ-kamp – Her er det lov å spille egne utgivelser, men det er og tillat å slenge på den rette slageren som må til for å dunke ut all motstand.

Lørdag:

13:00 Marked: Plateselskapene åpner butikk på Vaterland. Du kan henge ut, spise pizza, leske deg og shoppe merch! Her lukter det også lotteri med fete premier!
15:00 Paneldebatt: Representanter fra selskapene sitter ned med Vaterlands bookefar Fritz for en prat om den norske musikkscenen, musikkmiljøet i Oslo, hvordan det er å drive plateselskap og do´s and dont´s i jakten på platekontrakt. Perfekt for deg som har et band eller plateselskap på gang. Det blir selvfølgelig også rom for spørsmål fra publikum.

Konserter:
21:30 Oberst
22:15 Vorbid
23:00 Maraton

00:00 Negative Vibe DJ Battle
Negative Vibe utfordrer Indie Recordings i en høyst uformell, men sabla festlig DJ-kamp. Her er det lov å spille egne utgivelser, men også lov å slenge på den rette slageren som må til for å dunke ut all motstand.

Vi har ledige plasser på gjestelista om du er interessert!
Dette blir megafest, tre dager til ende!