CHRIS WICKED ny singel ft Niklas Kvarforth (Shining) og Hoest (Taake)

CHRIS WICKED ny singel ft Niklas Kvarforth (Shining) og Hoest (Taake)

Lytt til Chris Wickeds nye singel featuring Niklas Kvarforth fra Shining og Hoest fra Taake.

Den nye singelen, "Når Allting Svartner", til Bergensartisten Chris Wicked er ute nå. På låten har Chris fått med seg svenske Niklas Kvarforth (Shining) på gjestevokal og Hoest, kjent fra Taake og Gorgoroth, på bass

Bioagrafi:
Chris Wicked er best kjent som vokalist i Malice In Wonderland, hvor han ga ut flere album, EPer og singler og gjorde mange internasjonale turnéer. Nå er et nytt uttrykk skapt og "Når Allting Svartner "er tredje låt man hører fra artisten. Første smakebit var den akustiske "Eg går der ingen engler våger" som fikk mye oppmersomhet og i vår ble "Bare deg og meg og natten" sluppet. Fellestrekket er mørke atmosfæriske låter sunget på dialekt.
"Da jeg hadde skrevet "Når Allting Svartner" tenkte jeg umiddelbart at det ville hevet låten om Niklas Kvarforth hadde bidratt med vokal. Han tente straks på idéen og jeg er veldig fornøyd med resultatet. Svensk og bergensdialekt kler hverandre perfekt! Når det gjelder Hoest har han og jeg vært venner i mange år og har alltid hatt lyst til å gjøre noe sammen. Med dette prosjektet føltes det veldig naturlig å samarbeide, og han har bidratt på flere låter" forteller Chris.

Info:
Artist: Chris Wicked
Låttittel: Når Allting Svartner
Slippdato: 17.08.2018
Sjanger: Mørk melankolsk rock

Credits:
Vokal: Chris Wicked & Niklas Kvarforth (Shining)
Bass: Hoest (Taake/Gorgoroth)
Gitar: Rune Nordahl-Pedersen
Trommer: Eskil Sæter
Produsent: Anders Vaage (Bismarck)
Trommeprodusent: Bjørnar E. Nilsen (Vulture Industries)
Mikset av: Simen Andreas Knudsen
Mastret av: Iver Sandøy (Enslaved)
Cover art av: Sverre Fossåen
Skrevet av: Chris Wicked

https://www.chriswicked.net
https://www.facebook.com/chriswicked