BLOMST – ny singel ute

BLOMST – ny singel ute

Garasjepunkbandet Blomst er tilbake igjen med sin splitter nye singel "Oss Som Bare Drar" Garasjepunkbandet Blomst er tilbake igjen med sin splitter nye singel "Oss Som Bare Drar"! Den nye låten er full av energi og kompromissløs i ekte blomst-stil. "Oss Som Bare Drar" er en sang som minner oss om at man bare burde ‘være’ av og til.

Bandets vokalist, Ida Dorthea Horpestad, sier dette om singelen: "En låt om å våge å bruke sin frie vilje. Det er så lett å bli fanget av ansvar og forpliktelser. Da drømmer jeg om å bare kjøre rundt i Norge med gode venner og besøke gamle stamsteder for å ta en øl. Så enkelt, men så vanskelig."

Høs "Oss Som Bare Drar" her: Spotify Wimp iTunes

"Oss Som Bare Drar" er også den første smakebiten fra Blomst sin kommende skive, som skal slippes i 2019. Live er Blomst veldig tilstede og beskrives som et råtøft band som ville gjort Raga Rockers stolte. Musikknyheter skrev også at Blomst var "et bevis på at ung, norsk rock fortsatt er fryktløs og nyskapende."

Blomst spiller på Klubbøya, Vulkan Arena i Oslo, 7. august.

blomst.jpeg

Fra tidligere utgivelser:
"Rå musikk, med en knallsterk vokalist som kan sjangeren sin" – Hiss!g
"Gladrock, sinnarock, garasjerock, punkrock. Blomst er litt av alt, men først og fremst jævla fett." – latebarter
"Når man ser de skulle man tro de spilte noe sukkersøt poprock, men Blomst er et uhyre som lurer alle." – iconmusicmag
"Blomst är kanske det bästa som hänt nordisk punk sedan Ebba Grön!" – sundaymorningartists
"Dette er frisk luft i lungene til den norske rockescenen" – Gaffa
"Kontant, tung, energisk og smittende debut" – Adressa
"Skjelden har en ny vekst i norsk rock bergtatt meg mer […] griper tak i deg fra første riff" – 5/6 Trønder-Avisa
"Albumdebuterende pønkere gjør alt riktig" – Under Dusken

Bli ikke lurt av et søtt bandnavn, de er ulver i fåreklær. Blomst gir ingen assosiasjoner til planter, de er et av Norges mest lovende punk-band!

Etter utgivelsen av tre kritikerroste singler har bandet fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Adressa rullet 5 på terningen, listing på NRK P3, de har varmet opp for Motorpsycho og Kaizers Orchestra, og de ble kåret til Ukas Urørt i november 2013.

Konsertgjengere i Trondheim har virkelig fått øynene opp for dette energiske bandet. I løpet av 2014 har 4 forskjellige konsertlokaler i byen vært stappfulle, med lange køer utenfor dørene. Av ca 300 søkende band ble Blomst valgt ut til å spille på urørt-scenen på både Slottsfjell og Pstereo 2014.

 

http://www.namemusic.no/blomst

https://www.facebook.com/blomstband